kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την επίσημη, σημερινή ανακοίνωση της Lady, το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την κυκλοφορία του νέου και πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, λόγω της κρίσης που μοιραία έφερε σε όλα τα επίπεδα η πανδημία του Covid-19.

Το νέο άλμπουμ της Gaga, με τίτλο «Chromatica» θα είχε κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Ανακοινώνοντας την αρχική αναβολή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, η διάσημη τραγουδοποιός είχε δηλώσει μέσω των social media: «Αυτή είναι μια τόσο ταραχώδης και τρομακτική στιγμή για όλους μας, και ενώ πιστεύω ότι η τέχνη είναι ένα από τα ισχυρότερα πράγματα που μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει, απλά δεν μου φαίνεται σωστό να κυκλοφορήσω αυτό το άλμπουμ κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας».

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη, σημερινή ανακοίνωση της Lady, το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τελικά στις 29 Μαΐου.

Το follow-up άλμπουμ του «Joanne» που είχε κυκλοφορήσει το 2016, ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη στο διάστημα από το 2017 μέχρι το 2020, ενώ η πρώτη πληροφορία για το εξώφυλλο του άλμπουμ αποκαλύφθηκε στις 5 Απριλίου 2020. 

Προς το παρόν η Lady Gaga έχει αποκαλύψει ένα μόνο από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ. Το πρώτο σινγκλ έχει τίτλο «Stupid Love» και γνωρίζει ήδη επιτυχία, σηματοδοτώντας μια δυνατή και εμπνευσμένη επιστροφή στη δισκογραφία.

Με την κυκλοφορία του το σινγκλ κατάφερε να φτάσει μέχρι την πέμπτη θέση του US και του UK chart, ενώ το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα, είναι σκηνοθετημένο από τον Daniel Askill και έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει περισσότερες από 74 εκατομμύρια προβολές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker