kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Δείτε τη Miley Cyrus να ερμηνεύει την κλασική επιτυχία των Pink Floyd

Δείτε τη Miley Cyrus να ερμηνεύει την κλασική σύνθεση των Pink Floyd « Wish You Were Here»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Καλεσμένη στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live» βρέθηκε η Miley Cyrus, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Η εκπομπή που μεταδίδεται βράδυ Σαββάτου από το δίκτυο ΝΒC, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και ευρηματικά late night show που προβάλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές άλλες χώρες του πλανήτη.

Ο 45ος κύκλος της εκπομπής όπως είναι φυσικό προσαρμόστηκε υποχρεωτικά στις συνθήκες που δημιούργησε παγκοσμίως η εξάπλωση του Covid-19. Για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μετάδοσης, τα τελευταία δυο επεισόδια έχουν γυριστεί μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας «από το σπίτι», στο πλαίσιο της νέας εκδοχής του «Saturday Night Live at Home».

Στο πρόσφατο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς, η θέση του κεντρικού παρουσιαστή ήταν κενή, ενώ επίσημη καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Miley Cyrus, η οποία από την ασφάλεια της απόστασης ερμήνευσε με το δικό της τρόπο την κλασική σύνθεση των Pink Floyd « Wish You Were Here» με τη συντροφιά μόνο του κιθαρίστα Andrew Watt.

Την ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας προλόγισε ο βραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός και αστέρας του Χόλιγουντ Brad Pitt.

Ο Pitt συμμετείχε επίσης στην εκπομπή σε ένα χιουμοριστικό απόσπασμα, ενσαρκώνοντας το ρόλο του Dr. Anthony Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ και μέλους της ειδικής ομάδας του Donald Trump για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Δείτε τη Miley Cyrus να ερμηνεύει την κλασική και αγαπημένη επιτυχία των Pink Floyd:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker