kiss-logo
Now playingIS IT LOVE LOREEN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

O Eminem γιορτάζει 12 χρόνια αποχής από τις ουσίες

Ο Eminem γιορτάζει την κατάρριψη ενός προσωπικού ορόσημου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Eminem έχει διαγράψει μια μακροχρόνια πορεία στην παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής, στη διάρκεια της οποίας έχει αναφερθεί πολλές φορές στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας αρκετές λεπτομέρειες μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και κάθε φορά που παρουσιαζόταν το ζήτημα στις συνεντεύξεις του.

Ο διάσημος ράπερ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη μάχη ενάντια στον εθισμό, πρόβλημα που όπως έχει δηλώσει αντιμετωπίζει και η μητέρα του.

Ο Marshall Mathers όπως είναι το αληθινό του όνομα, με μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram ενημερώνει τους οπαδούς του σχετικά με τη συνεχιζόμενη αποχή του από τις ουσίες, παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια την εικόνα ενός τιμητικού νομίσματος που του αποδόθηκε από τους Ανώνυμους Αλκοολικούς ως αναγνώριση των 12 χρόνων νηφαλιότητας.

Το νόμισμα έχει τη φράση «μία μέρα τη φορά», μαζί με τις λέξεις «ενότητα», «υπηρεσία» και «αποκατάσταση» γύρω από τον αριθμό 12.

«Ξεκάθαρα μια δωδεκάδα όπως γράφουν τα βιβλία!» έγραψε. «Δεν φοβάμαι».

Ο Eminem αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην περιπέτεια του εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά στις 20 Απριλίου 2008.

Ένα χρόνο αργότερα όντας νηφάλιος ο ράπερ κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Relapse», ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το επόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Recovery». Το 2017 ηχογραφήθηκε το άλμπουμ του «Revival», ενώ μόλις οκτώ μήνες αργότερα κυκλοφόρησε ένα ακόμα άλμπουμ με τίτλο «Kamikaze» και στις αρχές του 2020 ακολούθησε το πολύ επιτυχημένο «Music to Be Murdered By» που αποτέλεσε το δέκατο Νο.1 άλμπουμ του στο Billboard 200 Chart και του χάρισε με αυτή τη διάκριση μια θέση δίπλα στο όνομα του σπουδαίου Elvis Presley.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker