kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η «πικρή αλήθεια» είναι το επόμενο σχέδιο των Evanescence

Σας υποσχεθήκαμε ένα νέο άλμπουμ και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Σας υποσχεθήκαμε ένα νέο άλμπουμ και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας».

Με αυτή τη φράση τα μέλη των Evanescence αποφάσισαν να ανακοινώσουν το επόμενο δισκογραφικό βήμα τους, ύστερα από ένα διάλειμμα τριών χρόνων περίπου.

Σύμφωνα με την Amy Lee και την παρέα της, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες.

Τίτλος του πέμπτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ είναι «The Bitter Truth».

Το πρώτο σινγκλ είναι μάλιστα έτοιμο προς κυκλοφορία και θα διατίθεται από το τέλος της εβδομάδας. Ο τίτλος του νέου σινγκλ είναι «Wasted On You».

Το συγκρότημα πρόκειται να διαθέσει το νέο τραγούδι σε προ-ακρόαση για τους πιο φανατικούς οπαδούς, και μάλιστα με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα ξεκινήσουμε να μοιραζόμαστε νωρίτερα το νέο άλμπουμ μας μαζί σας, ξεκινώντας με το πρώτο τραγούδι που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε σε λίγες μέρες. Θα επιλέξουμε 50 τυχερούς από όσους προ-παραγγείλουν το άλμπουμ μας, και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να ακούσουν ένα νέο τραγούδι αποκλειστικά, αλλά θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απευθείας με την Amy μέσω κλήσης Zoom».

Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Bitter Truth» δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, το νέο σινγκλ όμως θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Απριλίου.

Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιοι μουσικοί συμμετέχουν στην ηχογράφηση του «Τhe Bitter Truth», πάντως το συγκρότημα αποτελείται επί του παρόντος από τη βασική τραγουδίστρια Amy Lee, τους κιθαρίστες Troy McLawhorn και Jen Majura, τον μπασίστα Tim McCord και τον ντράμερ Will Hunt.

Η Lee είναι το μόνο ιδρυτικό μέλος που έχει απομείνει από τις αρχές της δεκαετίας του '90 καθώς η συνεχώς μεταβαλλόμενη μπάντα είχε διαφορετική σύνθεση σε κάθε στούντιο άλμπουμ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker