kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«One World: Together At Home» Ρεκόρ για το μεγαλύτερο διαδικτυακό event

100 καλλιτέχνες μαζί, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 127,9 εκατ. δολάρια ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσε σε συνεργασία με την Global Citizen ένα all-star μουσικό event, τηρώντας τις οδηγίες των επιστημόνων για αποφυγή του συγχρωτισμού, με σκοπό τη στήριξη των εργαζόμενων στην υγεία που έχουν ταχθεί στη μάχη ενάντια στον COVID-19.

Η συνάντηση των σπουδαίων καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας το Σάββατο 18 Απριλίου και μεταδόθηκε από πολλά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς και πλατφόρμες ψηφιακής μουσικής.

Το «παρών» στη φιλανθρωπικού σκοπού διοργάνωση «One World: Together At Home» έδωσαν οι Rolling Stones, ο Paul McCartney, ο Elton John, ο Stevie Wonder, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, η Billie Eilish, η Alanis Morissette, ο Andrea Bocelli, ο Charlie Puth, η Camila Cabello, ο Shawn Mendes, o John Legend και πολλοί άλλοι.

Κατά γενική ομολογία η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού συγκεντρώθηκαν 127,9 εκατομμύρια δολάρια για τον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την Global Citizen πρόκειται για ένα event που έγραψε ιστορία. Η κοινή προσπάθεια στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 σημαντικοί εκπρόσωποι της μουσικής και της τηλεοπτικής βιομηχανίας, σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι Rolling Stones έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ερμηνεύοντας από κοινού – αλλά χωριστά – μέσω του livestream την κλασική επιτυχία τους του 1969 «You Can’t Always Get What You Want», συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη συγκέντρωση χρημάτων για τον ιερό σκοπό.

Όπως είναι γνωστό, ο Mick Jagger ο Keith Richards, ο Ronnie Wood και ο Charlie Watts αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, που θα ξεκινούσε στις 8 Μαΐου από το San Diego και θα ολοκληρώνονταν στην Atlanta δυο μήνες αργότερα.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο το αγαπημένο «What A Wonderful World» του Louis Armstrong:

Ο Charlie Puth συμμετείχε στο μεγάλο τηλεοπτικό μουσικό ραντεβού ερμηνεύοντας ακουστικά την επιτυχία του «See You Again»:

Η Lady Gaga έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα ερμηνεύοντας στο πιάνο της το «Smile», ένα τραγούδι που συνέθεσε ο Charlie Chaplin για την ταινία του «Modern Times» του 1936, και που έγινε φυσικά γνωστότερο αργότερα από τον πολύ σπουδαίο Nat King Cole.

Η Lady Gaga συνεργάστηκε επίσης με τους Celine Dion, Andrea Bocelli, Lang Lang και John Legend, σε μια εκπληκτική ερμηνεία του «The Prayer» που ηχογραφήθηκε αρχικά για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας «Quest For Camelot»:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker