kiss-logo
Now playingFELL IN LOVE WITH AN ALIEN KELLY FAMILY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Καλλιτέχνες από το Jersey ενώνουν δυνάμεις κατά της πανδημίας

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για την ανακούφιση των θυμάτων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Είναι όλοι δικοί μας άνθρωποι, στις κρίσιμες ώρες της ανάγκης πρέπει όλοι να σταθούμε μαζί» δηλώνει ο Jon Βοn Jovi, ένας από τους πρωτεργάτες του «Jersey 4 Jersey».

Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για ένα τηλεοπτικό συναυλιακό γεγονός με πρωταγωνιστές σημαντικούς καλλιτέχνες της ποπ και ροκ σκηνής, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων του κορονοϊού στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το New Jersey είναι η δεύτερη πολιτεία που πλήττεται περισσότερο στις ΗΠΑ από τον ιό, με το σύνολο των κρουσμάτων να ξεπερνούν τα 71.030 και τους θανάτους να αγγίζουν τους 3.156 μέχρι σήμερα.

Ο Bruce Springsteen, ο Jon Bon Jovi, η Halsey και ο Charlie Puth είναι μεταξύ των καλλιτεχνών από το Jersey που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους για φιλανθρωπικό σκοπό, στο τηλεοπτικό event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση και τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες.

Το τηλεοπτικό «παρών» στο Jersey 4 Jersey θα δώσουν επίσης σημαντικοί αστέρες της μουσικής και του θεάματος, όπως οι Tony Bennett, Jon Stewart, Whoopi Goldberg, Jon Stewart, Chris Rock, Saquon Barkley, Danny DeVito, Chelsea Handler και άλλοι.

Στην εκπομπή του καναλιού ABC «Good Morning America», ο Bruce Springsteen δήλωσε υπερήφανος για τη συλλογική προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το New Jersey έχει χτυπηθεί ιδιαίτερα σκληρά από την πανδημία του κορονοϊού. Οι πολίτες του όμως έχουν βγει πάντα μπροστά, σε κάθε δύσκολη στιγμή».

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στον οργανισμό «The New Jersey Pandemic Relief», για την ανακούφιση των θυμάτων και τον εξοπλισμό του ιατρικού προσωπικού.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker