kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Dua Lipa πιστεύει ότι τα ρομπότ θα κυριαρχήσουν σε 20 χρόνια

Ο πλανήτης απέχει μόνο δυο δεκαετίες από την εποχή που οι εργαζόμενοι θα έχουν αντικατασταθεί από ρομπότ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa πιστεύει ότι τα ρομπότ θα κυριαρχήσουν στον κόσμο, τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον.

Ο πλανήτης απέχει μόνο δυο δεκαετίες από την εποχή που οι εργαζόμενοι σε συγκεκριμένες δουλείες, μεταξύ των οποίων και οι υπάλληλοι καταστημάτων, θα έχουν αντικατασταθεί από ρομπότ.

«Όταν ο κόσμος φανταζόταν το 2020, πιθανότατα σκεφτόντουσαν ιπτάμενα διαστημόπλοια και άλλα τέτοια πράγματα. Αλλά ποιος ξέρει τι πρόκειται να δούμε σε 20 χρόνια από σήμερα; Φαντάζομαι ότι πολλοί λιγότεροι άνθρωποι θα εργάζονται σε καταστήματα, αφού οι περισσότεροι θα έχουν αντικατασταθεί από ρομπότ»...

Η Dua συνέχισε να αποκαλύπτει τις σκέψεις της για το μέλλον, λέγοντας ότι πιθανότατα ούτε η καριέρα της δεν θα είναι ασφαλής, αφού δεν αποκλείεται τα κομπιούτερ να αντικαταστήσουν και τους «νέους ποπ σταρ» στα επόμενα χρόνια.

«Θα είναι τα κομπιούτερ οι νέοι ποπ σταρ; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Όμως πιστεύω ότι οι άνθρωποι πάντα θα αναζητούν μια αληθινή παρουσία, κάποιον με αισθήματα και νοημοσύνη, όχι ένα προϊόν της τεχνολογίας» προσθέτει η νεαρή ερμηνεύτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The Daily Star της Μεγάλης Βρετανίας.

Αναλύοντας την άποψή της η 24χρονη Dua δήλωσε επίσης: «Θα ήθελα πολύ να μπορώ να ταξιδέψω στο χρόνο. Η τηλεμεταφορά, η δυνατότητα να μπορώ να μεταφέρομαι αυτόματα σε ένα άλλο μέρος, θα έκανε σίγουρα τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη. Ελπίζω βέβαια οι άνθρωποι να μισούν λιγότερο τους άλλους ανθρώπους το 2040. Όλοι φαίνεται πως μισούν κάποιον ή κάτι αυτή την εποχή. Δεν έχω υπάρξει μισητή πριν γίνω διάσημη νομίζω. Από τη στιγμή που η καριέρα μου άρχισε να εκτινάσσεται, οτιδήποτε κάνω φαίνεται πως πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο του κοινού. Αλλά η μουσική μου πρέπει να διασκεδάζει. Η ποπ πρέπει να είναι διασκεδαστική».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker