kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Aυτό είναι το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο την τελευταία δεκαετία

Δείτε ποια είναι τα δέκα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Happy» του Pharrell Williams είναι το τραγούδι που βρίσκεται στην κορυφή του chart με τα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Όταν ο Pharrell Williams έγραφε την επιτυχία του, δεν μπορούσε φυσικά να προβλέψει ότι το τραγούδι του θα αποτελούσε αγαπημένη επιλογή σε μια μεγάλη ομάδα πληθυσμού που θα το χρησιμοποιούσε για να βοηθήσει στο πλύσιμο των χεριών στην εποχή του κορονοϊού

Ο παραγωγός του BBC Radio Scott Mills, παρουσίασε τη λίστα με τα 40 τραγούδια που μεταδόθηκαν περισσότερο από τους βρετανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα τηλεοπτικά κανάλια από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, δηλαδή στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Pharrell Williams έγραψε το «Happy» στα τέλη του Νοεμβρίου 2013 για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας «Despicable Me 2». Ήταν επίσης το πρώτο σινγκλ που διακρίθηκε μέσα από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του καλλιτέχνη, που κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο «Girl».

Με την κυκλοφορία του, το «Happy» έγινε παγκόσμια επιτυχία και ήταν το δημοφιλέστερο τραγούδι του 2014.

Το chart που παρουσίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, από καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μουσική βιομηχανία, μεταξύ των οποίων συναντάμε την Adele, τον Ed Sheeran, τον Bruno Mars, τη Rihanna, τον Justin Timberlake και την Katy Perry.

Την παρουσίαση των δημοφιλέστερων τραγουδιών έχει αναλάβει η ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής PPL, που παρακολουθεί και καταγράφει τις μεταδόσεις των τραγουδιών στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Jeff Smith, διευθυντής του BBC Radio 2, αναφέρει σχετικά: «Ο σταθμός μας παίζει την καλύτερη ποπ μουσική και το chart με τα τραγούδια που μεταδόθηκαν περισσότερο στη διάρκεια της δεκαετίας, είναι γεμάτο με παγκόσμιες επιτυχίες που έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου».

Δείτε ποια είναι τα δέκα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας:

  1. Happy – Pharrell Williams
  2. Rolling In The Deep – Adele
  3. Moves Like Jagger – Maroon 5 Feat. Christina Aguilera
  4. Get Lucky – Daft Punk Feat. P. Williams & N. Rodgers
  5. Can’t Stop The Feeling! – Justin Timberlake
  6. I Gotta Feeling – Black Eyed Peas
  7. Uptown Funk – Mark Ronson Feat. Bruno Mars
  8. Counting Stars – OneRepublic
  9. Forget You – Cee Lo Green
  10. Sex On Fire – Kings Of Leon.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker