kiss-logo
Now playingI FOLLOW RIVERS LYKKE LI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

100 Degrees από την Kylie

Οι Kylie και Dannii Minogue συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του X Factor
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 1986 οι Kylie και Dannii Minogue συναντήθηκαν στη σκηνή του τηλεοπτικού show ''Υoung Talent Time'', ερμηνεύοντας μια διασκευή της κλασικής επιτυχίας ''Sisters Are Doin’ It For Themselves''.

Αυτή ήταν η μοναδική φορά που οι δυο αδελφές Minogue μοιράστηκαν το ταλέντο τους στην ίδια σκηνή, για την τηλεόραση της Αυστραλίας.

Μέχρι που, 29 χρόνια αργότερα οι δυο ντίβες του πενταγράμμου συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του ''X Factor Australia'', όπου και τραγούδησαν σε ντουέτο το disco – pop θέμα ''100 Degrees''.

To ''100 Degrees (feat. Dannii Minogue)'' είναι το πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε από το άλμπουμ Kylie Christmas, που κυκλοφόρησε ήδη σε ψηφιακή διανομή από τις 13 Νοεμβρίου και γνωρίζει ήδη επιτυχία στην αγορά της Αυστραλίας, καθώς περιέχει συμμετοχές των Iggy Pop και James Corden, αλλά και μια διασκευή στο ''Only You'' των Yazoo.

Η Κάιλι Μινόγκ γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, και είναι το πρώτο παιδί ενός λογιστή ιρλανδική καταγωγής και μιας πρώην χορεύτριας από την Ουαλία. Η αδελφή της (Ντάνι Μινόγκ) είναι επίσης τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Η καριέρα της Κάιλι ξεκίνησε ως ένα παιδί θαύμα σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό σήριαλ, ενώ στην ηλικία των έντεκα η Κάιλι άρχισε να εμφανίζεται σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σύντομα εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ στο κόσμο.

Σήμερα, οι συνολικές της πωλήσεις σε άλμπουμ αριθμούν περισσότερο από 80 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker