kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα σπάνιο βίντεο της Madonna, ύστερα από 30 χρόνια

Ύστερα από 30 χρόνια, η Madonna αποφάσισε να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα επίσημο βίντεο του «Vogue»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στα τέλη του Μαρτίου 1990 η Μadonna κυκλοφόρησε το σινγκλ «Vogue», ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο δεύτερο soundtrack άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε με τίτλο «I'm Breathless» για τις ανάγκες της ταινίας «Dick Tracy».

Το σινγκλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες.

Για την υποστήριξη του άλμπουμ, η Madonna διοργάνωσε μια παγκόσμια περιοδεία που περιλάμβανε ένα μεγάλο αριθμό συναυλιών σε πόλεις της Ανατολικής Ασίας, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η «Blond Ambition Tour» ήταν αληθινά πρωτοποριακή και ήρθε δεύτερη σε πωλήσεις εισιτηρίων, πλησιάζοντας την επιτυχία του κορυφαίου Michael Jackson.

Η βασίλισσα της ποπ, πραγματικά κατάφερε να συγκλονίσει το κοινό και το μουσικό τύπο της εποχής, αλλάζοντας τα δεδομένα της σκηνικής παρουσίας και τοποθετώντας τη χορογραφία, τα ευφάνταστα κοστούμια και τη θεαματική παραγωγή στο ίδιο επίπεδο με το φωνητικό μέρος.

Ύστερα από 30 χρόνια, η Madonna αποφάσισε να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα επίσημο βίντεο του «Vogue», όπως κινηματογραφήθηκε ζωντανά στη διάρκεια της Blond Ambition Tour.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, σκηνοθετημένο από τον David Fincher, αποτελεί ακόμα και μέχρι σήμερα ένα από τα πιο εμβληματικά στην ιστορία της ποπ μουσικής. Οι απανταχού οπαδοί της βασίλισσας θα χρειαστεί να περιμένουν λιγάκι ακόμα, για την επίσημη κυκλοφορία της περιοδείας σε μορφή DVD, ωστόσο πολλές είναι οι γυναίκες της βιομηχανίας της ποπ που έχουν διασκευάσει με το δικό τους τρόπο το «Vogue». Μεταξύ άλλων, η Kylie Minogue, η Ariana Grande, η Britney Spears, η Katy Perry και φυσικά η Rihanna:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker