kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

«Έφυγε» από τη ζωή ο Kenny Rogers

Ο αγαπημένος Kenny Rogers, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, στην ηλικία των 81 ετών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο αγαπημένος αστέρας της country, Kenny Rogers, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, στην ηλικία των 81 ετών.

Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του ερμηνευτή, συμπληρώνοντας ότι απεβίωσε στην οικία του από φυσικά αίτια.

Ο βραβευμένος με Γκράμι καλλιτέχνης «έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του υπό τη φροντίδα των γιατρών και της οικογένειά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του θρύλου της μουσικής, Keith Hagan.

Ο Kenny Rogers ζούσε στην πόλη Sandy Springs, στη Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειάς του: «Ο Kenny Rogers άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία της αμερικανικής μουσικής. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από τους λάτρεις της μουσικής και άγγιξαν τις ζωές εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο».

Σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του Rogers, θα ακολουθήσει μια λιτή εξόδιος ακολουθία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω της κρίσης από την ύπαρξη του κορονοϊού. Θα ακολουθήσει δημόσια επιμνημόσυνη δέηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Ο Rogers κυριάρχησε στα charts στη διάρκεια των 70's και των 80's και ήταν κάτοχος τριών Grammy awards. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το «The Gambler», που κυκλοφόρησε το 1978.

Το 2017 περιόδευσε για τελευταία φορά. Παρότι γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια ποπ μουσική σκηνή, προτιμούσε ανέκαθεν να αναφέρεται ως καλλιτέχνης της country. Οι πωλήσεις των άλμπουμ του ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα και το Country Music Association δήλωσε: «Ο Rogers άφησε για πάντα το σημάδι του στην ιστορία της country μουσικής».

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 1980 ερμήνευσε το «Lady», που κυκλοφόρησε σε στίχους και μουσική του Lionel Richie και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker