kiss-logo
Now playingWATER TYLA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Lady Gaga: «Η Γη ακυρώνεται, ζω στον Chromatica»

Η Lady Gaga ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της. Το έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ έχει τίτλο «Chromatica» και κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου.

Την είδηση επιβεβαιώνει η Lady και στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Earth is cancelled. I live on Chromatica». Η Γη ακυρώνεται, ζω στον «Chromatica» αναφέρει η Lady που ήρθε από έναν άλλο πλανήτη για να γοητεύσει τους φίλους της σύγχρονης ποπ μουσικής.

Η Lady Gaga βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Zane Lowe στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 της Apple Music, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι η διαδικασία παραγωγής νέας μουσικής ήταν πραγματικά θεραπευτική για την ίδια. «Ο ήχος ήταν αυτό που με θεράπευσε στη διάρκεια της ζωής μου. Τέλος. Με θεράπευσε ξανά όταν ηχογραφούσα το νέο άλμπουμ».

Το «Chromatica» όπως αναφέρει η Lady, αναφέρεται σε αυτό ακριβώς, δηλαδή τη διαδικασία της θεραπείας αλλά και το θάρρος που συνεπάγεται. «Και όταν μιλάμε για την αγάπη, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλάβουμε στη συζήτηση ότι χρειάζεται ένας τόνος γενναιότητας για να αγαπάς πραγματικά κάποιον».

«Μπορώ να δω τον κόσμο με όποιον τρόπο επιλέγω εγώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σβήσω όλα τα άσχημα πράγματα, απλά σημαίνει ότι έχω τη δύναμη να ξαναφτιάξω τη ζωή μου με τον τρόπο που αγαπώ και αισθάνομαι ότι με εμπνέει. Ζω στο Chromatica, ακριβώς εκεί ζω. Βρήκα τη Γη, αλλά την έσβησα. Η Γη ακυρώθηκε. Ζω μέσα στο Chromatica.

To πρώτο σινγκλ από το νέο άλμπουμ έχει τίτλο «Stupid Love» και το επίσημο βίντεο κλιπ του έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό.

Ένα απρόοπτο συμβάν έλαβε χώρα στην Ιταλία, όταν ο ήχος από το νέο τραγούδι της Gaga σε ένα κινητό διέκοψε για λίγο ένα meeting κρατικών παραγόντων, με θέμα τον Κορωναϊό.

Η Lady Gaga δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί σε αυτό το στιγμιότυπο, κάνοντας μάλιστα retweet και συνοδεύοντάς το με τη φράση: «Αnd this is why I make music!»

Απολαύστε το στιγμιότυπο εδώ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker