kiss-logo
Now playingARE YOU WITH ME LOST FREQUENCIES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Jon Bon Jovi εύχεται να αποσυρθεί ο Mick Jagger ώστε να ακολουθήσει

Εύχομαι ο Mick να συνταξιοδοτηθεί κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, ώστε να μπορέσω να ακολουθήσω...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Jon Bon Jovi δηλώνει φανατικός οπαδός των Rolling Stones.

«Είναι πραγματικά οι ήρωές μου, το πιο αγαπημένο μου ροκ συγκρότημα» αναφέρει συγκεκριμένα ο frontman των Bon Jovi σε δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Μetro, για τη στήλη Guilty Pleasures.

«Πραγματικά μου προκαλούν δέος, αλλά εύχομαι ο Mick να συνταξιοδοτηθεί κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, ώστε να μπορέσω να ακολουθήσω».

Ο Jon, δηλώνει με άλλα λόγια ότι εύχεται ο Sir Mick κάποια στιγμή να αποφασίσει να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία, ώστε να μπορέσει να ακολουθήσει κι' εκείνος με τη σειρά του.

Στην ερώτηση αν ο 58χρονος Jon θα είναι ακόμα ενεργός στη ροκ σκηνή όταν φτάσει στην ηλικία των 76, που βρίσκεται σήμερα ο Jagger, απαντά με κάθε ειλικρίνεια: «Ελπίζω όχι. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω αυτό που κάνω, εφόσον το κάνω το ίδιο καλά ή ακόμα καλύτερα, αλλά χωρίς να πλήξω την εικόνα μου».

Όπως χαρακτηριστικά συμπληρώνει ο Jon: «Κανείς δεν αγάπησε την πιο ευτραφή εικόνα του Elvis. Δεν πρόκειται να δείτε κάτι ανάλογο σ' εμένα. Σκοπεύω να εγκαταλείψω τη σκηνή προτού συμβεί κάτι τέτοιο».

Αστειευόμενος ο frontman και τραγουδιστής των Bon Jovi, λέει ότι περιμένει από το 76χρονο είδωλο της μουσικής να βιαστεί και να σταματήσει σύντομα τις περιοδείες, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να «κρεμάσει το μικρόφωνό του» χωρίς τύψεις.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker