kiss-logo
Now playingSAVAGE LOVE JAWSH 685 X JASON DERULO
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Lana Del Rey αναγκάζεται να ακυρώσει την περιοδεία της

Η ακύρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας οφείλεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Lana...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lana Del Rey αναγκάστηκε να ακυρώσει ένα μεγάλο μέρος της περιοδείας της, ξεκινώντας από τις 21 Φεβρουαρίου και την πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία της Del Rey περιλαμβάνει αρκετές πόλεις και πολλές από τις επερχόμενες συναυλίες είναι ήδη sold out, αφού τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του management της καλλιτέχνιδας, καμία από τις ανακοινωμένες συναυλίες μέχρι και τις αρχές του Μαρτίου δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Εντούτοις, δεν έχει ακόμα ακυρωθεί μια μεγάλη σειρά από συναυλίες που ακολουθούν από τα τέλη του Μαρτίου, σε προορισμούς όπως η Χιλή, η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γαλλία και τελικά η Μεγάλη Βρετανία που ολοκληρώνει την περιοδεία στα τέλη του Ιουνίου.

Η ακύρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας οφείλεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Lana, καθώς όπως αποκάλυψε «έχασε τελείως τη φωνή της και είναι αδύνατο να τραγουδήσει».

Όπως αναφέρει η ίδια η τραγουδίστρια από τη Νέα Υόρκη, είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού της, που της συνέστησε αυστηρή αποχή από κάθε φωνητική δραστηριότητα τουλάχιστον για τέσσερις εβδομάδες.

Η Lana, που είναι συντετριμμένη από την εξέλιξη δήλωσε: «Λυπάμαι πολύ που απογοήτευσα τους οπαδούς μου, αλλά αναγκάστηκα να λάβω αυτή την απόφαση τελευταία στιγμή, καθώς η ασθένειά μου εμφανίστηκε ξαφνικά και έχασα τελείως τη φωνή μου. Προς το παρόν ο γιατρός μου συνέστησε τέσσερις εβδομάδες αποχής. Είναι απαραίτητο για να γίνω και πάλι καλά».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker