kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ολοκληρώθηκε και «επίσημα» η οικογένεια του Robbie Williams

Ο Robbie Williams και η σύζυγός του, καλωσόρισαν το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Robbie Williams και η σύζυγός του, Ayda Field καλωσόρισαν το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους.

O Robbie, δήλωσε ευτυχισμένος για την τέταρτη φορά που γίνεται πατέρας.

Το όνομα του γιου των Williams και Field είναι Beau. Η Ayda αποκάλυψε τα σπουδαία νέα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ανάρτησή της στο Instagram.

«Σε αυτή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, θα θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη με τον καλύτερο τρόπο, συστήνοντάς σας τον Beau Benedict Enthoven Williams. Όπως συνέβη και με την κόρη μας Coco, ο Beau είναι βιολογικό μας παιδί, γεννήθηκε όμως με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που ο γιος μας είναι υγιής και ασφαλής στα χέρια μας».

Ο Robbie Williams δεν έχασε πάντως την ευκαιρία να συμπληρώσει πως δεν έχουν πρόθεση να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους, καθώς είναι πια «επίσημα ολοκληρωμένοι» ως οικογένεια.

Ο διάσημος τραγουδιστής και η παρουσιάστρια της τηλεόρασης, είναι επίσης γονείς της Teddy, της 17 μηνών Colette Josephine ή αλλιώς Coco, και του ηλικίας πέντε ετών Charlton.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις, το ζευγάρι σκοπεύει να ανανεώσει τους όρκους του γάμου στους επόμενους μήνες, καθώς συμπληρώνουν 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του πάλαι ποτέ μέλους των Take That: «Ο πρώτος μας γάμος δεν είχε μεγάλη δεξίωση, οπότε σχεδιάζουμε κάτι μεγάλο για την επέτειο των 10 χρόνων. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη, αλλά νομίζω ο Robbie θα αναλάβει όλα τα διαδικαστικά».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker