kiss-logo
Now playingLOVE ME MORANDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Camila Cabello συνεχίζει να γράφει ιστορία με το "Senorita"

Η επιτυχία του παραμένει ασύγκριτη σε σχέση με κάθε άλλο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει φέτος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από τεράστια αναμονή η Camila Cabello κυκλοφόρησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, που έγινε σύντομα πλατινένιο.

Με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Romance», η Cabello φαίνεται πως εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες και καθιερώνεται ως μια από τις σημαντικότερες νέες εκπροσώπους της σύγχρονης ποπ μουσικής.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της νεαρής τραγουδοποιού.

Το «Senorita», που ηχογραφήθηκε ως ντουέτο με τον Shawn Mendes αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, αφού έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές μεταδόσεις, έχει φτάσει στην κορυφή του Billboard Hot 100 και έχει γίνει επίσης πλατινένιο.

Η επιτυχία του «Senorita» παραμένει ασύγκριτη σε σχέση με κάθε άλλο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει φέτος καθώς έχει γίνει το σινγκλ με τα περισσότερα streams για την χρονιά στο Spotify, το δεύτερο σινγκλ στην ιστορία που έχει ξεπεράσει τόσο γρήγορα τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify, η μεγαλύτερη κυκλοφορία ντουέτου στην ιστορία του Spotify και το μουσικό βίντεο με τα περισσότερα likes για το 2019 στο YouTube.

Μερικά από τα πολλά βραβεία που κέρδισε είναι το «Song of 2019» στα People’s Choice Awards, το «Collaboration of the Year» στα American Music Awards, το «Choice Summer Song» στα 2019 Teen Choice Awards και το «Best Collaboration» και «Best Cinematography» στα VMAs. Επιπλέον κατέκτησε μία υποψηφιότητα στα φετινά βραβεία Γκράμι στην κατηγορία «Best Pop Duo/Group Performance».
 
Με το «Senorita», η 22χρονη έγραψε ιστορία αφού έγινε ο νεότερος άνθρωπος που έχει κατακτήσει δύο Νο.1 στο Hot 100 chart μετά τον Justin Bieber το 2017 και η νεότερη γυναίκα καλλιτέχνιδα μετά την Rihanna το 2010. 

Διατηρώντας την μουσική της «αυτοκρατορία», η Camila κλείνει το 2019 ως η τέταρτη κατά σειρά καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στο Spotify.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker