kiss-logo
Now playingSHALLOW LADY GAGA & BRADLEY COOPER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα πολιτιστικό κέντρο στο Δουβλίνο ετοιμάζει ο Bono

Ο frontman των U2 σχεδιάζει να χτίσει ένα πολιτιστικό κέντρο στην πατρίδα του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Bono σχεδιάζει να χτίσει ένα πολιτιστικό κέντρο στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο frontman των U2 συνεργάζεται με γνωστό κτηματομεσίτη προκειμένου να δημιουργήσει ένα πολιτιστικό κέντρο και κέντρο ευεξίας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Όπως αναφέρεται στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times, ο διάσημος μουσικός και ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείων Paddy McKillen, σχεδιάζουν να μετατρέψουν τις εγκαταστάσεις του πρώην Tramyard cafe & restaurant στην περιοχή του Dalkey, σε κέντρο αναψυχής, υγείας και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Paul Hewson όπως είναι το αληθινό όνομα του τραγουδιστή των U2, αγόρασε το οικόπεδο πέρυσι. Άλλωστε, η εταιρία «Clos Nua» που έχει δημιουργήσει μαζί με τον McKillen, έχει ήδη υποβάλει αίτηση για άδεια οικοδόμησης που περιλαμβάνει ένα νέο χώρο εστίασης, λιανικής πώλησης και ψυχαγωγίας, καθώς και αίθουσα για πολιτιστικές δραστηρίοτητες.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει μεταξύ άλλων ομιλίες, εκθέσεις και σεμινάρια.

Το venue θα λειτουργεί επαγγελματικά και θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση κατά τη διάρκεια φεστιβάλ και κάθε μορφής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο πολυχώρος του Bono θα διαθέτει ακόμα ένα ευρύχωρο λόμπι με μπαρ, έναν ειδικά διαμορφωμένο κήπο, παροχή ιατρικών υπηρεσιών και αίθουσα για πιλάτες ή γιόγκα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αρχικό Tramyard cafe bar & restaurant υποχρεώθηκε σε αναστολή της λειτουργίας του με δικαστική απόφαση το 2016 λόγω παραβίασης των κανονισμών ασφαλείας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker