kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αναβολή συναυλιών από τους U2

''ΈΙναι η πρώτη φορά που δέχεται τόσο άμεση επίθεση η μουσική''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι U2, το γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα, αναγκάστηκε να αναβάλει τις δυο συναυλίες που θα έδινε στο Παρίσι το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, και οι οποίες θα αναμεταδιδόταν απευθείας από το HBO.

«Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που ισχύει στη Γαλλία, η συναυλία των U2 στο Παρίσι που προβλεπόταν για σήμερα 14 Νοεμβρίου αναβάλλεται», αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Ωστόσο, το βράδυ του ίδιου Σαββάτου, τα μέλη των U2 επισκέφθηκαν έναν από τους τόπους μαρτυρίου των θυμάτων της τραγωδίας και άφησαν λίγα λουλούδια σε ένδειξη συμπαράστασης.

Το συγκρότημα αναβάλει τη συναυλία για μια πιο κατάλληλη στιγμή, διαβάζουμε στην ανακοίνωση, στην οποία οι U2 δηλώνουν επίσης συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη στο Παρίσι και «από τις απώλειες ανθρωπίνων ζωών στην συναυλία (του αμερικανικού συγκροτήματος) των Eagles of Death Metal».

Λίγο νωρίτερα συγγενείς του συγκροτήματος αυτού από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δήλωσαν ότι τα μέλη του, τα οποία εμφανιζόντουσαν χθες στο Μπατακλάν, στο οποίο σημειώθηκε η μία από τις επιθέσεις που συγκλόνισαν τη γαλλική πρωτεύουσα, είναι σώα και αβλαβή.

Η σύζυγος του ντράμερ Τζούλιαν Ντόριο δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post ότι ο σύζυγός της, της τηλεφώνησε για να της πει ότι την «αγαπάει και ότι είναι καλά» και ότι «όλοι στην σκηνή κατάφεραν να γλιτώσουν».

H μητέρα του ντράμερ, η Μαριλού Ντόριο, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ο γιος της και τα μέλη του συγκροτήματος κατάφεραν να γλιτώσουν, αλλά πρόσθεσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας τους δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker