kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Τρία νέα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες καταρρίπτει η Mariah Carey

Το κλασικό εορταστικό τραγούδι έχει καταγραφεί με χρυσά γράμματα στα chart των επιτυχιών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Mariah Carey κατέκτησε τρία νέα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες, χάρη στη διαχρονική επιτυχία του «All I Want for Christmas Is You».

Kυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1994 και παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια το πιο δημοφιλές με βάση τις πωλήσεις και τις μεταδόσεις, τραγούδι των Χριστουγέννων, όλων των εποχών.

Το κλασικό εορταστικό τραγούδι έχει καταγραφεί με χρυσά γράμματα στα chart των επιτυχιών και συνεχίζει να γράφει ιστορία καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.  

Όπως ανακοινώθηκε από τα μέλη της επιτροπής του Guinness World Records, η Mariah Carey κατέρριψε ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία νέα θεματικά παγκόσμια ρεκόρ.

Το «All I Want for Christmas Is You», είναι πια το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι solo καλλιτέχνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Hot 100 chart. Είναι επίσης το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις σε μια μέρα στην πλατφόρμα του Spotify καθώς επίσης και το εορταστικό τραγούδι με τη μεγαλύτερη παραμονή στο UK Singles Top 10 chart.

Και τα τρία αυτά ρεκόρ πρόκειται να περιληφθούν στο επικαιροποιημένο βιβλίο Guinness World Records 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo αγαπημένο τραγούδι των Χριστουγέννων κατέγραψε 10,8 εκατομμύρια streams στη διάρκεια 24 ωρών, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Mariah Carey παρέλαβε τη νέα τιμητική διάκριση στη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου show της, από τη σκηνή του Colosseum Caesars Palace Casino στο Λας Βέγκας.

Η Carey προσκάλεσε τους εκπρόσωπους του θεσμού στη σκηνή, κλείνοντας με τον θεαματικότερο τρόπο την ερμηνεία της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker