kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο Enrique Iglesias στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Πρόσφατα ο Enrique Iglesias ανακηρύχθηκε σε «Αγωνιστή για τα Παιδιά»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδοποιός έχει αποδείξει στο παρελθόν την αγάπη και τη στήριξή του στα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Πρόσφατα ο Enrique Iglesias ανακηρύχθηκε σε «Αγωνιστή για τα Παιδιά» από τη Διεθνή Ανθρωπιστική Οργάνωση «Save the Children».

Ο διάσημος τραγουδιστής, πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τα παιδιά όλου του κόσμου, προτρέποντας τους απανταχού οπαδούς του να συμβάλουν ενεργά.

Ύστερα από την παρέμβαση του Iglesias και χάρη στη στήριξη των οπαδών του, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 350.000 δολαρίων. Το ποσό παραδόθηκε ήδη στους υπεύθυνους του Save the Children, σε μια τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Για την επίδοση της επιταγής επιλέχθηκε μια φανατική οπαδός του Enrique, η οποία φωτογραφήθηκε συμβολικά να παραδίδει εκ μέρους όλων, μια τεράστια επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Το χρηματικό ποσό είναι το αποτέλεσμα μιας τεράστιας κινητοποίησης που προκάλεσε ο Iglesias, παρακινώντας τους φίλους του στην Αμερική, το Μεξικό, τη Γουατεμάλα και το Περού.

Οι δωρεές προήλθαν από online εισφορές, δημοπρασίες, αλλά και έσοδα από merchandise και meet and greet με τον καλλιτέχνη, ενώ με μεγάλα ποσά συνέβαλαν επίσης γνωστές εμπορικές εταιρίες.

Φανερά υπερήφανος για το έργο του, ο Enrique Iglesias δήλωσε σχετικά: «Έχω τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είμαι τόσο υπερήφανος για αυτό που κατορθώσαμε και αισθάνομαι ευγνώμων για τη συνεργασία μου με το Save the Children. Μαζί, κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο για τα παιδιά».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker