kiss-logo
Now playingFUOCO NEL FUOCO EROS RAMAZZOTTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ο Michael Stipe νοιάζεται για την κλιματική αλλαγή

Ο τραγουδιστής των R.E.M. κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό σινγκλ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο τραγουδιστής των R.E.M. κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό σινγκλ.

Το σινγκλ έχει τίτλο «Your Capricious Soul» και διατίθεται ήδη σε ψηφιακή μορφή, αποκλειστικά μέσω του επίσημου ιστότοπου MichaelStipe.com.

Ο κάθε επισκέπτης, έχει την ευκαιρία να κατεβάσει το «Your Capricious Soul» εντελώς δωρεάν, ωστόσο ο συνθέτης ενθαρρύνει τους οπαδούς του να καταβάλουν το ποσό των 77 λεπτών τουλάχιστον ως δωρεά. Οι ακροατές που θα αποφασίσουν να καταβάλουν το ελάχιστο αυτό ποσό, θα αποκτήσουν επίσης ένα φάκελο με τους στίχους, μια αφίσα, ένα βιβλίο με φωτογραφίες και ένα αρχείο με το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που έχει σκηνοθετήσει ο Sam Taylor-Johnson.

Για τις επόμενες 365 μέρες, ο Michael Stipe θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις στο κίνημα που εργάζεται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Stipe δηλώνει μάλιστα ότι το «Extinction Rebellion» του έδωσε ένα ακόμα κίνητρο για να επισπεύσει την κυκλοφορία του σινγκλ.

«Η σχέση μας με το περιβάλλον πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Αισθάνομαι ακόμα αρκετά αισιόδοξος. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε το είδος της αλλαγής που απαιτείται, για να βελτιώσουμε τον όμορφο πλανήτη μας και τη θέση μας μέσα σε αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο frontman των πάλαι ποτέ R.E.M.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «Extinction Rebellion» είναι ένα κοινωνικοπολιτικό κίνημα, τα μέλη του οποίου προσπαθούν με ειρηνικά μέσα να διαμαρτυρηθούν για την κλιματική αλλαγή, τον κίνδυνο της εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους και την οικολογική κατάρρευση γενικότερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker