kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams επιστρέφει αυτά τα Χριστούγεννα

Ένα άλμπουμ με θέμα τα Χριστούγεννα και πολλές ακόμα εκπλήξεις, στα άμεσα σχέδια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα άλμπουμ με θέμα τα Χριστούγεννα και πολλές ακόμα εκπλήξεις, έχει στα άμεσα σχέδια ο Robbie Williams, για όλους τους φίλους και οπαδούς του.

Πρόκειται για το πρώτο θεματικό – εορταστικό άλμπουμ του τραγουδιστή και συνθέτη από τη Βρετανία, που ξεκίνησε την καριέρα του και αγαπήθηκε αρχικά ως μέλος των πολύ επιτυχημένων Take That.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επερχόμενο άλμπουμ θα περιλαμβάνει διασκευές γνωστών επιτυχιών και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική Columbia Records πριν από το τέλος του έτους.

Στο 13ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του Williams, θα συμμετέχουν επίσης αξιόλογοι καλλιτέχνες σε ρόλο special guest. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν.

Η διπλή κυκλοφορία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για τον Νο.1 solo καλλιτέχνη στη Μεγάλη Βρετανία με βάση τις συνολικές πωλήσεις δίσκων, αλλά και τον πρώτο σε πωλήσεις μη-Λατίνο καλλιτέχνη στη Λατινική Αμερική.

Η τελευταία στούντιο ηχογράφηση του Williams, κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο «The Heavy Entertainment Show» και έφτασε μέχρι την κορυφή των Chart, όπως άλλωστε έχει συμβεί με όλα τα προσωπικά του άλμπουμ - εκτός από ένα.

Άλλωστε, ο Robbie γνωρίζει καλά το μυστικό της επιτυχίας, αν κρίνουμε και από τη διασκευή του στο κλασικό «Somethin' Stupid» των Frank & Nancy Sinatra, το οποίο είχε ερμηνεύσει το 2001 με την ηθοποιό Nicole Kidman.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker