kiss-logo
Now playingI'M OUTTA LOVE ANASTACIA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Επανασύνδεση των Guns N’ Roses ύστερα από 26 χρόνια

Για πρώτη φορά ύστερα από 26 χρόνια και τα τρία ιδρυτικά μέλη μαζί στη σκηνή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Guns N’ Roses εμφανίστηκαν πρόσφατα στο περίφημο Hollywood Palladium, στην πρώτη συναυλία του συγκροτήματος για το 2019.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Not in This Lifetime» που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Νοεμβρίου 2019, τα μέλη των GN'R έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κερδίζοντας όπως πάντα τις εντυπώσεις.

Στις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος συμμετέχουν για πρώτη φορά ύστερα από 26 χρόνια και τα τρία ιδρυτικά μέλη. Οι Axl Rose, Slash και Duff McKagan, συναντήθηκαν στη σκηνή για τελευταία φορά το 1993, στο πλαίσιο της «Use Your Illusion Tour».

Οι Guns N’ Roses εμφανίστηκαν στην πρώτη συναυλία για το 2019 σε μια sold-out αίθουσα, ερμηνεύοντας 23 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σε ένα σετ η διάρκεια του οποίου ξεπέρασε τις δυο ώρες και 40 λεπτά.

Όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεταξύ άλλων μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος όπως τα «Welcome to the Jungle», «November Rain», «Patience», «Sweet Child O’ Mine» και «Paradise City».

Η «Not in this Lifetime tour» είναι πάντως η δεύτερη με βάση τα οικονομικά έσοδα περιοδεία όλων των εποχών, καθώς από το 2016 μέχρι το 2018 υπολογίζεται ότι έχει αποφέρει στον Axl Rose και την παρέα του, περίπου 563 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα με την περιοδεία, το συγκρότημα εργάζεται ήδη για την ηχογράφηση νέου υλικού, όπως είχε επιβεβαιώσει ο Slash στα τέλη Μαΐου. Η νέα κυκλοφορία, θα αποτελέσει το προϊόν της συνεργασίας του Axl Rose, του Slash και του Duff McKagan, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί για τελευταία φορά το 2008 για το άλμπουμ «Chinese Democracy».

Το setlist της πρόσφατης συναυλίας των GN'R έχει ως εξής:

It’s So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome To The Jungle
Double Talkin’ Jive
Better
Estranged
Live And Let Die (Wings)
Slither (Velvet Revolver)
Rocket Queen
You Could Be Mine
Shadow of Your Love
Attitude (Misfits)
Civil War
Coma
Slash Guitar Solo
Sweet Child O’ Mine
Wichita Lineman (Jimmy Webb)
Wish You Were Here (Pink Floyd)
November Rain
Knockin’ On Heaven’s Door (Bob Dylan)
Nightrain
 

Encore:
Patience
Paradise City.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker