kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Last Christmas, μια νέα ταινία με μουσική του George Michael

«Last Christmas» είναι ο τίτλος της ταινίας που πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Last Christmas» είναι ο τίτλος της ταινίας που πρόκειται να προβληθεί στις αρχές Νοεμβρίου στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Πρόκειται για μια Αγγλική και Αμερικανική ρομαντική κομεντί, που σκηνοθέτησε ο Paul Feig, γνωστός για το έργο του και ειδικότερα για τις ταινίες «Bridesmaids», «The Heat» και «Ghostbusters».

Πηγή έμπνευσης για την ταινία αποτέλεσε το εμβληματικό τραγούδι των Wham!, ένα από τα πιο αγαπημένα θεματικά τραγούδια των 80's και όλων των εποχών.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί η Bryony Kimmings, η βραβευμένη με δυο Όσκαρ ηθοποιός Emma Thompson και ο σύζυγός της Greg Wise, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Emilia Clarke, ο Henry Golding και η Michelle Yeoh.

Το φιλμ πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Universal Pictures στις 8 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και μια εβδομάδα αργότερα στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας στο περιοδικό Entertainment Weekly, η Thompson είχε ξεκινήσει να γράφει το σενάριο όταν ακόμα ο George Michael βρισκόταν εν ζωή και ο καλλιτέχνης είχε δώσει την έγκρισή του για την πλοκή του έργου. Οι συντελεστές της ταινίας έχουν άλλωστε εξασφαλίσει τη συναίνεση των κληρονόμων της πνευματικής ιδιοκτησίας του καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων το 2016.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ένα νέο και ακυκλοφόρητο τραγούδι του George Michael πρόκειται να ακουστεί για πρώτη φορά στις αίθουσες των κινηματογράφων, αφού συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας.

«Το πιο λυπηρό είναι ότι δε θα βρίσκεται ανάμεσά μας για να απολαύσει το αποτέλεσμα», δηλώνει ο Feig για τον George Michael.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker