kiss-logo
Now playingGET GET DOWN PAUL JOHNSON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Mε ένα πάρτι εγκαινίασε τη σειρά καλλυντικών της η Lady Gaga

To «Haus Party» τίμησαν με την παρουσία τους 500 φίλοι της διάσημης τραγουδίστριας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Haus Laboratories» ονομάζεται η σειρά καλλυντικών προϊόντων που εγκαινίασε πρόσφατα η Lady Gaga.

Η Lady Gaga προσκάλεσε τους φίλους της στον εκθεσιακό χώρο Barker Hangar στη Santa Monica της California.

To «Haus Party» τίμησαν με την παρουσία τους 500 φίλοι της διάσημης τραγουδίστριας. Το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς ήταν: «Θέλουμε να αγαπήσεις τον εαυτό σου».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σε κόκκινο χαλί, να ενημερωθούν πρώτοι για τα προϊόντα μακιγιάζ της σειράς, να χορέψουν και να απολαύσουν κοκτέιλ με βάση την τεκίλα και γεύμα για χορτοφάγους.

Η Gaga παρουσίασε τη σειρά καλλυντικών λέγοντας: «Πρόκειται για μια επίθεση γοητείας, που απευθύνεται σε ταπεινούς, θαρραλέους, αλλά και κάθε άλλο τύπο ανθρώπων».

Το πάρτι της Lady κορυφώθηκε με την ίδια σε ρόλο DJ, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις μουσικές επιλογές της, μεταξύ των οποίων ήταν το τραγούδι της «Manicure» από το άλμπουμ Artpop του 2013, καθώς και το κλασικό hit των The Cramps: «Human Fly».

Απευθυνόμενη στους καλεσμένους της, η Lady Gaga δήλωσε επίσης: «Ανέκαθεν ήθελα να μοιράζω αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους. Αλλά ήταν η ανακάλυψη του μακιγιάζ που με βοήθησε να μεταμορφωθώ στον καλλιτέχνη και τον άνθρωπο που πάντα ήθελα να είμαι. Με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου. Ό,τι και αν συμβαίνει. Στέκομαι εδώ πιο γενναία από ποτέ. Ξεπερνώ τα εμπόδια. Αντιμετωπίζω τα δικά μου θέματα ψυχικής υγείας και τέλος, μπορώ να δείξω στον κόσμο αυτό που πραγματικά θέλω, με τον τρόπο που πιστεύω ότι πρέπει να το κάνω».

Τα προϊόντα της Lady, που περιλαμβάνουν eyeliners, lip liners και σκιές ματιών μεταξύ άλλων, θα διατίθενται από τον ιστότοπο της εταιρίας HausLabs, καθώς και από την Amazon.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker