kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey, μαζί από σήμερα

Τρία μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τρία μεγάλα ονόματα από τη σύγχρονη σκηνή της ποπ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε μια εμπορική και καλλιτεχνική συνεργασία.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και η Lana Del Rey συνεργάζονται για πρώτη φορά, για την ηχογράφηση του τραγουδιού που ντύνει τους τίτλους της νέας ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Ο τίτλος του σινγκλ είναι «Don't Call Me Angel». Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και όπως είναι φυσικό θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας δράσης.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη διότι τρεις από τις πιο αγαπημένες μου στη μουσική βιομηχανία, συνεργάστηκαν για το τραγούδι της ταινίας», δήλωσε η Elizabeth Banks, για να συμπληρώσει επίσης: «Είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ για την προβολή της ταινίας και φυσικά για την κυκλοφορία του νέου σινγκλ».

Η νέα ταινία της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχουν οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska, ενώ η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκουν στην Elizabeth Banks η οποία συμπρωταγωνιστεί επίσης.

Το σενάριο υπογράφει ο Dave Osborne, σκηνοθέτης της ταινίας «The Girl In The Park», στην οποία πρωταγωνίστησε η Sigourney Weaver.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Kristen Stewart, η Naomi Scott, και η Ella Balinska δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charlie Townsend, όπου για τις ανάγκες του sequel οι έρευνές του έχουν εξαπλωθεί παγκοσμίως.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker