kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Με δυο σινγκλ επιστρέφει στη δισκογραφία η Camila Cabello

Η Cabello αποκαλύπτει δυο καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Camila Cabello αποκαλύπτει δυο καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς με τίτλο «Romance».

Η δυο φορές υποψήφια για Γκράμι τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, μόλις κυκλοφόρησε δυο ολοκαίνουρια σινγκλ. Κάνοντας ένα εντυπωσιακό comeback, τα καινούρια τραγούδια, «Shameless» και «Liar» σηματοδοτούν την έλευση του πολυαναμενόμενου δεύτερου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ.

 

Το άλμπουμ αναμένεται να είναι η πιο αντιπροσωπευτική μουσική που έχει κυκλοφορήσει η καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής, καθώς τα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνει είναι το αποτέλεσμα των αυτοβιογραφικών εμπειριών της Cabello.

«Αυτά τα τραγούδια είναι η ιστορία της ζωής μου τα τελευταία δυο χρόνια και οι προσωπικές εμπειρίες που έχω αποκομίσει. Είχα αποφασίσει από καιρό ότι το άλμπουμ μου θα τιτλοφορείται Romance, διότι αυτές οι ιστορίες μιλάνε για το πώς είναι να ερωτεύεσαι», δήλωσε η Camila σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία.

Σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές, τα τραγούδια φαίνεται πως αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της τραγουδίστριας. Το συναισθηματικά φορτισμένο «Shameless» παρουσιάζει τη δυναμική πλευρά της superstar με ονειρικές κιθάρες και έντονα κρουστά. Από την άλλη, τα δυνατά πνευστά εκτοξεύουν το θορυβώδες και τολμηρό «Liar» που εκπέμπει latin vibes και ακαταμάχητους στίχους.

Η Camila Cabello αναμένεται να παρουσιάσει τα δυο τραγούδια για πρώτη φορά ζωντανά στις 12 Οκτωβρίου, στη γνωστή βραδινή τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live.

Στο μεταξύ, η Cabello συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς πρόσφατα κατάφερε να αποκτήσει τον τίτλο της τραγουδίστριας με τους περισσότερους μηνιαίους listeners στο Spotify, ξεπερνώντας τα 61.2 εκατομμύρια, ενώ το σινγκλ της «Havana», είναι πια το τραγούδι με τις περισσότερες ψηφιακές ακροάσεις από γυναίκα τραγουδίστρια σε όλο τον κόσμο και έγινε Top10 επιτυχία σε 115 χώρες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker