kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Για πρώτη φορά ροκ τραγούδι ξεπέρασε το ένα δισ. σε προβολές

Το «Bohemian Rhapsody» κατάφερε να γίνει το πρώτο κλασικό ροκ τραγούδι που ξεπέρασε ένα δισεκατομμύριο views...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Bohemian Rhapsody» κατάφερε να γίνει το πρώτο κλασικό ροκ τραγούδι που ξεπέρασε ένα δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα του YouTube.

Η μεγάλη επιτυχία των Queen ηχογραφήθηκε το 1975. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού είναι πια το πρώτο βίντεο που συγκεντρώνει τόσο μεγάλο αριθμό προβολών, αλλά κυκλοφόρησε αρχικά πριν από τη δεκαετία του '90.

Η οπτικοποίηση άλλωστε του «Bohemian Rhapsody», θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα πιο πρωτοποριακά παραδείγματα δημιουργίας μουσικού βίντεο μέχρι σήμερα.

Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι Queen, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μια νέα, high definition εκδοχή του βίντεο κλιπ, στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube, ενώ κυκλοφορούν επίσης ένα project με την ονομασία You Are the Champions, δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς τους να συμμετάσχουν ενεργά.

Η πρωτοβουλία των Queen επιτρέπει σε κάθε οπαδό που αισθάνεται ότι έχει ταλέντο στη σύνθεση, την ερμηνεία ή απλά στις εικαστικές τέχνες, να εκφράσει τη δική του άποψη με θέμα «A Kind of Magic».

Οι Queen, θα φιλοξενήσουν όπως αναφέρουν, τα καλύτερα από τα βίντεο των οπαδών στο κανάλι τους.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι το Bohemian Rhapsody ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο σε προβολές στο YouTube», δηλώνουν οι Brian May και Roger Taylor στον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker