kiss-logo
Now playingHOW TO SAVE A LIFE FRAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η Lana Del Rey στο ρόλο της συζύγου του Elvis Presley

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Lana Del Rey έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ενσαρκώσει το ρόλο της πρώην συζύγου του Elvis...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης και κινηματογραφικός παραγωγός Baz Luhrmann, έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του να αποτυπώσει στο φιλμ τη βιογραφία του Elvis Presley, με έμφαση στη συνεργασία με το μάνατζέρ του, Colonel Tom Parker, που όπως έχει γίνει γνωστό θα υποδυθεί ο Tom Hanks.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των ηθοποιών που θα αποτελέσουν το cast της ταινίας και όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στο πρόσωπο του ηθοποιού Austin Butler για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο νεαρός ηθοποιός που επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει το ρόλο του διασημότερου αστέρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, θα συμμετάσχει επίσης στη νέα ταινία του Quentin Tarantino, «Once Upon A Time In Hollywood».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, η Lana Del Rey έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ενσαρκώσει το ρόλο της πρώην συζύγου του Elvis, στην επερχόμενη ταινία του Luhrmann.

Η Lana Del Rey βρίσκεται μάλιστα σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της ταινίας, καθώς επενδύει στη φυσική ομοιότητά της με τη διάσημη Priscilla Presley.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Η Lana αισθάνεται πραγματικά ότι έχει γεννηθεί για το συγκεκριμένο ρόλο. Για το λόγο αυτό, ο μάνατζέρ της προσπαθεί εδώ και μήνες να πείσει τον Baz να την εντάξει στο cast».

Είναι γεγονός πάντως ότι η Del Rey είναι φανατική θαυμάστρια του Elvis. To 2018 είχε μάλιστα ηχογραφήσει ένα τραγούδι με τίτλο «Elvis», για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και το έργο του «βασιλιά».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker