kiss-logo
Now playingSOMETHIN' STUPID ROBBIE WILLIAMS & NICOLE KIDMAN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H ιστορία των Metallica μέσα από ένα παιδικό βιβλίο

Oι Metallica ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός βιβλίου με παιδικούς χαρακτήρες, που αφηγείται την ιστορία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Metallica ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός βιβλίου με παιδικούς χαρακτήρες, που αφηγείται την ιστορία του συγκροτήματος.

Τίτλος του βιβλίου είναι «The ABCs of Metallica» και ένα μέρος των εσόδων από την κυκλοφορία του θα δοθεί για την ενίσχυση του ιδρύματος του συγκροτήματος, All Within My Hands.

Το εικονογραφημένο βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και θα είναι φιλικό προς τους νέους, απευθύνεται όμως σε όλους τους φίλους και τους οπαδούς των Μetallica.

Το «The ABCs of Metallica» θα παρουσιάζει με αλφαβητικό και κωδικοποιημένο τρόπο διάφορα στοιχεία σχετικά με σημαντικές στιγμές, που καθόρισαν την πορεία του συγκροτήματος από την ίδρυσή του το 1981 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βιβλίο των Metallica πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου. Το συγγραφικό έργο ανήκει στα μέλη του συγκροτήματος, που συνεργάστηκαν με τον συγγραφέα Howie Abrams, ενώ για την εικονογράφηση υπεύθυνος είναι ο ταλαντούχος Michael “Kaves” McLeer.

Όπως αναφέρουν οι Metallica στον επίσημο ιστότοπό τους: «Κάθε γράμμα από το Α μέχρι το Ζ συμβολίζει και ένα διαφορετικό σημείο από το μουσικό ταξίδι μας, είτε πρόκειται για τις ημέρες του «Garage Inc.», του «Master of Puppets», ή και κάθε άλλου άλμπουμ με το οποίο έχουμε συνδεθεί στη διαδρομή.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker