kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ της Dua Lipa είναι νοσταλγικό

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, θα είναι πολύ χορευτικό και παράλληλα νοσταλγικό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Dua Lipa, θα είναι πολύ χορευτικό και παράλληλα «νοσταλγικό», όπως αποκαλύπτει η ίδια η τραγουδίστρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Lipa εργάζεται ήδη για την παραγωγή του νέου της υλικού, που θα αποτελέσει το follow-up του ντεμπούτο, ομώνυμου άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2017.

Η ηλικίας 23 ετών στιχουργός και ερμηνεύτρια, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο ειδησιογραφικό πρακτορείο Bang Showbiz, στο πλαίσιο μιας εμφάνισης για τα βραβεία βρετανικής μουσικής O2 Silver Clef.

Η Dua Lipa δηλώνει στη συνέντευξή της ότι «παραμένει πιστή στις ποπ ρίζες της».

«Έχω μεγάλο άγχος για την επιστροφή μου και δεν αισθάνομαι ακόμα πολύ έτοιμη να δώσω συνεντεύξεις και να μιλήσω ειδικότερα για το θέμα».

Το σίγουρο όμως, όπως τονίζει η νεαρή τραγουδοποιός, είναι ότι: «Θα πρόκειται για ένα νοσταλγικό άλμπουμ, με ποπ αισθητική και απόλυτα χορευτικά vibes».

Η Lipa αισθάνεται όπως είπε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που λαμβάνει από τους οπαδούς και την οικογένειά της, από τη στιγμή που αποκάλυψε τα νέα σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ, ενώ συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πως έχει ακόμα μπροστά της αρκετό δρόμο, μέχρι να καθιερωθεί στη βιομηχανία της μουσικής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker