kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS (KISS INTRO) BENSON BOONE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Oι Duran Duran ζωντανά από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Oι Duran Duran θα εμφανιστούν ζωντανά για μια μοναδική συναυλία, σε ένα αφιέρωμα που θα ξεκινήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι γιορτάζει στις εγκαταστάσεις του τα 50 χρόνια από την εκτόξευση του Apollo 11.

Ο σταθμός εκτόξευσης διαστημικών οχημάτων της NASA στο νησί Μέριτ των Ηνωμένων Πολιτειών, διαθέτει μεταξύ άλλων ένα σύγχρονο κέντρο επισκεπτών και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους επισκέπτες της Φλόριντα.

Η αποστολή Apollo 11 ήταν η διαστημική πτήση που προσεδάφισε τους πρώτους δύο ανθρώπους στη Σελήνη, τον Ιούλιο του 1969.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, οι Duran Duran θα εμφανιστούν ζωντανά για μια μοναδική συναυλία, σε ένα αφιέρωμα που θα ξεκινήσει με dj set από την DJ Evalicious.

Οι Duran Duran θα ερμηνεύσουν ένα full set με όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους, σε ένα θεαματικό οπτικό και ακουστικό show, με τη βοήθεια ειδικά προγραμματισμένων συσκευών drone.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 300 δολάρια και οι επισκέπτες θα έχουν την επιλογή να καθίσουν στο γρασίδι με δικές τους κουβέρτες, καθώς δεν θα υπάρχουν θέσεις καθήμενων.

Ένα μέρος από τα έσοδα της συναυλίας θα δοθεί για την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού Aldrin Family Foundation, για την εξερεύνηση του διαστήματος.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker