kiss-logo
Now playingIT MUST HAVE BEEN LOVE ROXETTE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Rihanna είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία

Tο σύνολο της περιουσίας της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια δολάρια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Rihanna κατάφερε να γίνει η γυναίκα με το μεγαλύτερο εισόδημα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, καθώς το σύνολο της περιουσίας της εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Στον αντίκτυπο της είδησης ότι ο Jay-Z είναι πια και επίσημα ο πιο πλούσιος εκπρόσωπος της hip hop βιομηχανίας και ο πρώτος που κατάφερε να γίνει δισεκατομμυριούχος, ανακοινώθηκε σήμερα ότι η παλιά του φίλη και προστατευόμενη, τα έχει καταφέρει αρκετά καλά επίσης.

Όπως επιβεβαιώνει το Forbes, η Rihanna, της οποίας τη σταδιοδρομία στήριξε εμπράκτως ο διάσημος ράπερ, κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία μέσα από σημαντικές εμπορικές και επιχειρηματικές συμφωνίες.

Η εμπορική συμφωνία της Rihanna με τον όμιλο εταιριών LVMH, που περιλαμβάνει επώνυμα προϊόντα των οίκων Louis Vuitton, Givenchy, Dior, Dom Pérignon, Hublot και άλλων, αποδείχτηκε απόλυτα προσοδοφόρα.

Η προηγούμενη συνεργασία μεταξύ της «Fenty Beauty» της Rihanna και του ομίλου που κατέχει δεκάδες είδη πολυτελείας, απέφερε έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων, από πωλήσεις προϊόντων στη διάρκεια των πρώτων μόνο εβδομάδων.

Συνολικά, τα έσοδα της Fenty Beauty ξεπέρασαν τα 570 εκατομμύρια από πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 15 μηνών, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας προέρχονται από περιοδείες και πωλήσεις άλμπουμ.

Άλλες γυναίκες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, που ακολουθούν στη λίστα της Forbes με βάση τα έσοδά τους, είναι η Madonna, με συνολικά έσοδα 570 εκατομμυρίων, η Celine Dion με έσοδα 450 εκατομμυρίων και η Beyoncé με συνολικά έσοδα 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker