kiss-logo
Now playingLOVE YOURSELF JUSTIN BIEBER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Imagine Dragons: «Πρέπει να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ηγέτης των Imagine Dragons τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των αδύναμων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο ηγέτης των Imagine Dragons τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των αδύναμων, στο πλαίσιο των νέων πολιτικών που εφαρμόζονται σε αρκετές χώρες.

Ο Dan Reynolds δήλωσε συγκεκριμένα: «Πρέπει όλοι να υψώσουμε τη φωνή μας για να υπερασπιστούμε τις περιθωριοποιημένες κοινότητες».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής των Dragons μιλά ανοικτά για ζητήματα που απασχολούν τις μειονότητες και όσους αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας και επιβίωσης.

Ο Dan Reynolds δεν είχε αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για διαμαρτυρία, ούτε στη βράβευσή του για τα Billboard Music Awards, όταν είχε ζητήσει την καταδίκη της πρακτικής που οδηγεί στην αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού ατόμων, με χρήση ψυχολογικών μεθόδων.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του για το μουσικό περιοδικό ΝΜΕ, ο Reynolds εμφανίστηκε σίγουρος για τη μεγάλη δύναμη που κατέχουν οι μουσικοί και τον αντίκτυπο της μουσικής στην κοινωνία.

Όπως δήλωσε, πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για βασικά κοινωνικά δικαιώματα, καθώς όπως είπε, σε αρκετές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως η Αλαμπάμα και η Γεωργία: «Έχει κηρυχθεί ένας πόλεμος κατά της ελευθερίας του ατόμου, και μάλιστα αυτή η κατάσταση συνεχίζεται για χρόνια».

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Imagine Dragons: «Είναι επίσης απαραίτητο να αναχαιτίσουμε την εφαρμογή των νόμων κατά της άμβλωσης, που επηρεάζουν τη ζωή των νέων ανθρώπων».

Ο Reynolds, συμμετέχει άλλωστε στο άλμπουμ του Dj Avicii, του οποίου το αληθινό όνομα ήταν Tim Bergling. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιουνίου. Όλα τα έσοδα από τη συμμετοχή του τραγουδιστή των Dragons στο άλμπουμ του νεαρού μουσικού που απεβίωσε τον Απρίλιο του 2018, θα διατεθούν σύμφωνα με τη δήλωσή του στο Tim Bergling Foundation, για την υποστήριξη ανθρώπων με ψυχικά προβλήματα και αυτοκτονικές τάσεις.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker