kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Slash προαναγγέλλει το νέο άλμπουμ των Guns N' Roses

O Slash επιβεβαιώνει την είδηση ότι οι Guns N' Roses σχεδιάζουν την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή του ο Slash επιβεβαιώνει την είδηση ότι οι Guns N' Roses σχεδιάζουν την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ.

Όπως ανέφερε ο Slash, η επανασύνδεση των μελών του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος είναι πια γεγονός.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των GN'R, o Axl Rose και τα υπόλοιπα μέλη εργάζονται ήδη για την ηχογράφηση νέου υλικού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ο Slash εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό 101 WRIF του Ντιτρόιτ, για να διαλευκάνει μια παρεξήγηση σχετικά με την προαναγγελία νέας μουσικής που είχε γίνει στο παρελθόν.

Όπως εξήγησε λοιπόν: «Το θέμα έχει ως εξής. Δεν είχαμε κάνει τίποτα το προηγούμενο διάστημα και μου ήταν αδύνατο να πω ψέματα. Ήθελα απλά να είμαι ειλικρινής, δεν υπήρχε κανένα πρόγραμμα για το μέλλον εκείνη την περίοδο. Όμως σήμερα, είμαι σίγουρος για τα σχέδιά μας, καθώς έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό. Αυτή είναι όλη η αλήθεια».

Στο μεταξύ πάντως, ο Slash και το προσωπικό του συγκρότημα έχουν ήδη προαναγγείλει μια νέα περιοδεία, που θα ξεκινήσει από την πόλη του Σαν Φρανσίσκο στις 15 Ιουλίου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker