kiss-logo
Now playingLEFT OUTSIDE ALONE ANASTACIA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σε λίγες μέρες το νέο άλμπουμ του Adam Lambert

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου και ο τίτλος του πρώτου σινγκλ είναι...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Μια νέα εποχή ξεκινά στις 15 Μαΐου». Με αυτή τη φράση ανακοινώνει ο Adam Lambert μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, την επιστροφή του στη δισκογραφία.

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ, του καλλιτέχνη που κατάφερε να διανύσει μια σημαντική πορεία και να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία.

Το νέο άλμπουμ του ηλικίας 37 ετών Adam, θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου και ο τίτλος του πρώτου σινγκλ που επιλέχθηκε μέσα από αυτό, είναι «New Eyes».

Για την καμπάνια του νέου τραγουδιού, ο Lambert αποστασιοποιήθηκε από το προφίλ του στο Instagram και το Twitter για μερικές μέρες, ώστε να επανέλθει δυναμικά δημιουργώντας μεγαλύτερη αίσθηση.

Ο Adam Lambert, εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους το λόγο για τον οποίο καθυστέρησε τέσσερα χρόνια την κυκλοφορία του νέου υλικού, δηλώνοντας: «Λατρεύω να γράφω μουσική, όμως υπήρξαν πολλές φορές που χρειάστηκε να συμβιβαστώ με στελέχη δισκογραφικών, θυσιάζοντας το όραμά μου έναντι των χρημάτων. Είμαι πολύ υπερήφανος για το έργο μου. Απλά συμβαίνει να βγαίνω από μια σκοτεινή περίοδο, αναφορικά με την καλλιτεχνική μου υπόσταση».

Πάντως, αν ο τίτλος του επερχόμενου σινγκλ αποτελεί οποιαδήποτε ένδειξη, φαίνεται ότι ο Adam είναι έτοιμος να περιηγηθεί στα ασταθή νερά της ποπ-ροκ, για μια ακόμα φορά με τους δικούς του όρους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker