kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Oι Metallica στον αγώνα για την καταπολέμηση της φτώχειας

Το ίδρυμα των Metallica έχει συμβάλλει στην καταπολέμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «All Within My Hands Foundation», είναι αφιερωμένο στη δημιουργία βιώσιμων κοινοτήτων που υποστηρίζουν την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού, με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας.

Το ίδρυμα των Metallica έχει συμβάλλει αρκετά στην καταπολέμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες, μέσω της εθελοντικής εργασίας.

Οι Metallica ανακοινώνουν σήμερα την πρόθεσή τους να επαναλάβουν την πολύ επιτυχημένη «All Within My Hands Day», μια μέρα κατά την οποία το συγκρότημα αλλά και οι φίλοι και οπαδοί του, συγκέντρωσαν τρόφιμα μέσα από εθελοντική προσφορά.

Περισσότερα από χίλια άτομα είχαν προσφέρει την εργασία τους στην προηγούμενη διοργάνωση, βοηθώντας στη συγκέντρωση τροφίμων σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση, Feeding America.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου με τη συμμετοχή περισσότερων από 50 τραπεζών τροφίμων.

Όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα, οι εγγραφές για εθελοντική προσφορά είναι περιορισμένες. Κάθε εθελοντής θα λάβει για την προσφορά του ένα δωρεάν συλλεκτικό t-shirt με το λογότυπο των Metallica από το Ίδρυμα «All Within My Hands».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker