kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Με νέο σινγκλ και άλμπουμ επιστρέφει στη δισκογραφία η P!nk

Στη νέα κυκλοφορία, η P!nk, υπερασπίζεται με το δικό της δυναμικό τρόπο την ιδέα της ισότητας μεταξύ φύλων…
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο σινγκλ μόλις κυκλοφόρησε η P!nk, ενώ ανακοίνωσε επίσης το tracklist του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ της, που είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Τίτλος του νέου σινγκλ είναι «Hustle». Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας – τραγουδοποιού, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για την κυκλοφορία του συνεργάστηκε με τον παραγωγό Jorgen Odegard και τον τραγουδιστή των Imagine Dragons, Dan Reynolds.

Στη νέα κυκλοφορία, η P!nk, υπερασπίζεται με το δικό της δυναμικό τρόπο την ιδέα της ισότητας μεταξύ φύλων…

«You took my love, mistook it for weakness. I guarantee I won’t repeat this, no Don’t try to hustle me». Αυτοί είναι μερικοί από τους στίχους του νέου τραγουδιού, για τους οποίους η P!nk συνεργάστηκε επίσης με τον Dan Reynolds και τον Jorgen Odegard.

Σημαντικοί είναι και οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για την κυκλοφορία του επερχόμενου, 8ου κατά σειρά άλμπουμ της Pink, ο τίτλος του οποίου είναι «Hurts 2B Human».

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από τη δισκογραφική RCA Records. Περιλαμβάνει 13 συνθέσεις και συμμετοχές σημαντικών καλλιτεχνών όπως οι: Khalid, Wrabel, Cash Cash, Chris Stapleton, Beck και Sia.

Με τη νέα κυκλοφορία, η P!nk φιλοδοξεί να αυξήσει τις συνολικές της πωλήσεις, που ξεπερνούν μέχρι σήμερα τα 60 εκατομμύρια σε φυσικές πωλήσεις άλμπουμ και τα 75 εκατομμύρια σινγκλ. Η τραγουδίστρια από την Πενσιλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει καταφέρει στη διάρκεια της παρουσίας της στη δισκογραφία να βραβευτεί τρεις φορές με Grammy Award, δυο φορές με Billboard Music, επτά φορές με MTV Video Music, δυο φορές MTV Europe Awards και δυο φορές με People's Choice Award μεταξύ άλλων, ενώ το 2013 τιμήθηκε ως «Γυναίκα της Χρονιάς» σύμφωνα με το Billboard.

Αυτοί είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που περιλαμβάνει το άλμπουμ «Hurts 2B Human»:

01. Hustle
02. (Hey Why) Miss You Sometime
03. Walk Me Home
04. My Attic
05. 90 Days featuring Wrabel
06. Hurts 2B Human featuring Khalid
07. Can We Pretend featuring Cash Cash
08. Courage
09. Happy
10. We Could Have It All
11. Love Me Anyway featuring Chris Stapleton
12. Circle Game
13. The Last Song Of Your Life.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker