kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα πικάπ ειδικά για τους λάτρεις των Guns N' Roses

Ένα πικάπ με τα επίσημα χαρακτηριστικά των Guns N' Roses μόλις κυκλοφόρησε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αν είστε από εκείνους που απολαμβάνουν τον ιδιαίτερο ήχο που προσφέρουν τα βινύλια και τυχαίνει να είστε επίσης οπαδός των Guns N' Roses, αυτή η είδηση σας αφορά.

Ένα πικάπ με τα επίσημα χαρακτηριστικά των Guns N' Roses μόλις κυκλοφόρησε από το κορυφαίο ροκ συγκρότημα, σε συνεργασία με την εταιρία ηχοσυστημάτων Pro-Ject.

Η Pro-Ject Audio Systems, που είναι γνωστή στους φανατικούς των Hi-Fi και HiEnd συστημάτων, επανακυκλοφόρησε το δημοφιλές μοντέλο της Essential III με αναβαθμισμένο δίσκο πλατό.

Οι υπεύθυνοι της αυστριακής εταιρίας πιστεύουν ότι οι Guns N' Roses είναι ένα από τα πιο βασικά σχήματα για τη σκηνή της ροκ μουσικής και δηλώνουν ότι: «Η κάθε ηχογράφησή τους ακούγεται αληθινή. Ακόμα και τα παλιά τραγούδια τους ακούγονται καλύτερα από πολλές νέες ηχογραφήσεις άλλων καλλιτεχνών και είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς την εμπειρία του νέου βραβευμένου πικάπ, που σχεδιάσαμε για να τιμήσουμε το συγκρότημα».

Για πρώτη φορά άλλωστε, το κάθε πικάπ που φέρει το λογότυπο των Guns N' Roses, συνοδεύεται από αντίστοιχο εικαστικό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό τον δίσκο περιστροφής.

Σε ο,τι αφορά πάντως το αγοραστικό κοινό στον Καναδά, η εταιρία δίνει την ευκαιρία στους πιστούς φίλους του συγκροτήματος να αποκτήσουν το συγκεκριμένο πικάπ δωρεάν, με την αγορά του συλλεκτικού Box set που κυκλοφόρησε με την επανέκδοση του άλμπουμ «Appetite For Destruction - Locked N' Loaded Edition» και του οποίου βέβαια η αρχική τιμή κυμαίνεται γύρω στα 1.300 δολάρια.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker