kiss-logo
Now playingRELAX TAKE IT EASY MIKA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Αναβάλλεται η περιοδεία με το ολόγραμμα της Amy Winehouse

«Παγώνει» το σχέδιο για την περιοδεία στην οποία πρωταγωνιστεί η Amy Winehouse μέσα από ένα ψηφιακό ολόγραμμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Παγώνει» προς το παρόν το σχέδιο για την περιοδεία στην οποία πρωταγωνιστεί η Amy Winehouse μέσα από ένα ψηφιακό ολόγραμμα.

Όπως ανακοίνωσε στο Twitter η BASE Hologram, η εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή του εγχειρήματος: «Η περιοδεία θα πρέπει να αναβληθεί για μερικούς μήνες ακόμα καθώς παρουσιάστηκαν κάποιες νέες δυσκολίες και προκλήσεις που οδηγούν αναγκαστικά στην επανεξέταση του φιλόδοξου πλάνου».

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BASE, Brian Becker: «Μερικές φορές η πραγματοποίηση ενός εξαιρετικά φιλόδοξου και υπερσύγχρονου σχεδίου, που περιλαμβάνει θεατρικά στοιχεία και τεχνικές δυσκολίες, μας αναγκάζει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να το σκεφτούμε καλύτερα».

Σύμφωνα με την ανάλυση του Becker, η παραγωγή ενός τέτοιου θεάματος, είτε έχει να κάνει με ένα θεατρικό έργο στο Broadway, είτε έχει σχέση με μια συναυλία, απαιτεί ευελιξία και δημιουργικότητα και αυτός ο τύπος δημιουργικότητας δεν ακολουθεί απαραιτήτως ένα χρονοδιάγραμμα.

«Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Amy Winehouse. Υποσχεθήκαμε να σεβαστούμε το έργο και την προσωπικότητά της όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως κάναμε και για τον Roy Orbison ή τη Maria Callas. Θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας και καθώς θα κερδίσουμε λίγο χρόνο, θα στήσουμε τελικά στη σκηνή ένα θέαμα αντάξιο του ονόματος και της εκπληκτικής της καριέρας».

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο πάντως, η περιοδεία θα διαρκέσει αρκετά χρόνια και η εικόνα της Winehouse στη σκηνή θα πλαισιωθεί από ζωντανή ορχήστρα και τραγουδιστές με θεατρική παρουσία.

Ένανα μέρος των εσόδων της περιοδείας θα αποδοθεί στο Ίδρυμα Amy Winehouse, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη χρήση ναρκωτικών και άλλων ουσιών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker