kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ιστορία γράφει ο Luis Fonsi με το «Despacito»

Δυο χρόνια και ένα μήνα μετά, συνεχίζεται η υστερία για την ποπ-λάτιν επιτυχία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυο χρόνια και ένα μήνα μετά, συνεχίζεται η υστερία για την ποπ-λάτιν επιτυχία.

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία που συνεχίζει να γράφει ο Luis Fonsi μαζί με τον Daddy Yankee, αφορά στο βίντεο κλιπ της επιτυχίας τους «Despacito», καθώς είναι το πρώτο στην ιστορία της μουσικής που κατάφερε να ξεπεράσει τις έξι δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

Το original video του «Despacito» ανέβηκε στην πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2017 και κατάφερε να σπάσει το φράγμα των έξι δισεκατομμυρίων στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Στο επόμενο σύντομο διάστημα φυσικά, το τραγούδι κατάφερε να προσθέσει ακόμα 4,8 εκατομμύρια ψηφιακές προβολές μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο βίντεο βέβαια είχε δημιουργήσει νέο ρεκόρ στην πλατφόρμα του YouTube και παλαιότερα, καθώς ήταν το πρώτο που ξεπέρασε το ορόσημο των 3, μετά των 4 και αργότερα των 5 δισεκατομμυρίων προβολών.

Είναι πια το βίντεο κλιπ με τις περισσότερες προβολές, αφήνοντας πίσω στη δεύτερη θέση τον Ed Sheeran που ακολουθεί με 4 δισεκατομμύρια προβολές με το «Shape of You» και τους Wiz Khalifa και Charlie Puth που βρίσκονται στην τρίτη θέση με την επιτυχία τους «See You Again».

Χαρακτηριστικό είναι ότι το «Despacito» είχε 25,7 εκατομμύρια views στη διάρκεια μιας μόνο ημέρας ενώ κατά μέσο όρο καταγράφει 2,8 εκατομμύρια προβολές σε ημερήσια βάση.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker