kiss-logo
Now playingLET'S GET LOUD JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Ariana Grande ισοφάρισε τους Beatles!

Είναι η πρώτη σόλο τραγουδίστρια που καταρρίπτει ένα ρεκόρ που μέχρι σήμερα κρατούσαν οι Beatles...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ariana Grande συνεχίζει να γράφει ιστορία στη μουσική βιομηχανία, καθώς και αυτή την εβδομάδα καταφέρνει να κατέχει με τα τραγούδια της, τις τρεις πρώτες θέσεις στη λίστα επιτυχιών του Billboard Hot 100.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο κατόρθωμα, καθώς είναι η πρώτη σόλο τραγουδίστρια που καταρρίπτει ένα ρεκόρ, που μέχρι σήμερα κρατούσαν οι Beatles από το 1964.

Η Ariana Grande κυριαρχεί στο chart, με την επιτυχία της «7 Rings», που για τέταρτη εβδομάδα καταλαμβάνει την κορυφή, ενώ το νέο της σινγκλ «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το «Thank U, Next» ακολουθεί μια θέση πιο κάτω.

Στη διάρκειας 60 χρόνων ιστορία του Hot 100 chart, μόνο τέσσερις εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας έχουν καταφέρει να έχουν τουλάχιστον τρεις επιτυχίες τους στις πρώτες πέντε θέσεις ταυτόχρονα.

Στο παρελθόν, οι θρυλικοί Beatles είχαν καταφέρει το αντίστοιχο επίτευγμα, όταν για πέντε εβδομάδες κυριάρχησαν στο Top5 με τις επιτυχίες τους «Can’t Buy Me Love», «Twist and Shout» και «Do You Want to Know a Secret».

Οι Beatles, κατάφεραν εντούτοις να κυριαρχήσουν με ένα διαφορετικό τραγούδι τους και στις πέντε πρώτες θέσεις του chart, μερικές εβδομάδες αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, το να υπάρχει ένας καλλιτέχνης ή ένα συγκρότημα με τρία τραγούδια του ταυτόχρονα στις πρώτες θέσεις του Hot 100 chart, είναι κάτι που πιθανότατα δεν πρόκειται να δούμε ξανά σύντομα.

 

Στο μεταξύ, στον 92,9 Kiss επιλέγουμε το «No Tears Left to Cry» της Ariana Grande και το απολαμβάνουμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker