kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δυο βραβεία Guinness για τον Sam Smith.

''Είναι τιμή να αναγνωρίζεται η δουλειά μου από τα παγκόσμια βραβεία Guinness''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στα RAK Studio του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής Sam Smith, παρουσίασε τα δυο τιμητικά πιστοποιητικά που του επέδωσε η επιτροπή του Guinness World Records για την προσφορά του στη σύγχρονη μουσική.

Ο Sam ευχαρίστησε τους οπαδούς του και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας στους εκπροσώπους του τύπου υπερήφανος για την παγκόσμια διάκρισή του.

''Είναι τεράστια η τιμή να αναγνωρίζεται η δουλειά μου από τα παγκόσμια βραβεία Guinness – οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν υπέροχοι, η ανταπόκριση του κοινού στο άλμπουμ μου, ξεπέρασε και τα πιο τρελά μου όνειρα'', συμπλήρωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Το πρώτο από τα δυο βραβεία, αφορά στην κυκλοφορία του ντεμπούτο του άλμπουμ. Το ''In the Lonely Hour'', έσπασε το βραβείο του άλμπουμ με τις περισσότερες εβδομάδες συνεχόμενης παραμονής στο UK top 10 chart, καταμετρώντας 69 εβδομάδες.

Το δεύτερο από τα παγκόσμια βραβεία, του απονέμεται χάρη στο μουσικό θέμα για την τελευταία ταινία της σειράς James Bond, καθώς το soundtrack για την ταινία Spectre είναι το πρώτο της σειράς 007 που κατάφερε να γίνει Νο.1 επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker