kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Οι Queen ζωντανά στη βραδιά απονομής των Όσκαρ

«We will rock The Oscars» ήταν το μήνυμα του Lambert προς τους διαδικτυακούς του φίλους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στην επερχόμενη βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ, που θα διεξαχθεί στο Θέατρο Κόντακ του Λος Άντζελες, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Πολλές είναι οι σημαντικές ταινίες που έχουν προταθεί για βραβείο σε μια ή περισσότερες κατηγορίες, στα 91α Βραβεία Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η βιογραφική ταινία των Queen και του Freddie Mercury έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης δραματικής ταινίας και είναι υποψήφια για πέντε βραβεία Όσκαρ.

Ο Adam Lambert, που από το 2011 είναι ο νέος frontman και τραγουδιστής των Queen επιβεβαιώνει, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι το συγκρότημα αποδέχτηκε την πρόταση για να εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή, στη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς.

Οι Queen και ο Adam Lambert θα ερμηνεύσουν ένα medley με αγαπημένα τραγούδια που ακούγονται στην ταινία «Bohemian Rhapsody».

«We will rock The Oscars» ήταν το μήνυμα του Lambert προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας καλωσόρισαν επίσης το συγκρότημα με αντίστοιχο μήνυμα και με τις φράσεις «Is this the real life? Is this just fantasy?», από το εμβληματικό τραγούδι που αποτέλεσε τον τίτλο της βιογραφικής ταινίας.

Οι Queen και ο Lambert δεν θα είναι ωστόσο οι μόνοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή. Η Bette Midler θα ερμηνεύσει επίσης το προτεινόμενο για βραβείο τραγούδι από την ταινία «Mary Poppins Returns», ενώ οι Lady Gaga και Bradley Cooper θα επανασυνδεθούν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν την επιτυχία τους «Shallow» από την ταινία «A Star is Born».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker