kiss-logo
Now playingEYES CLOSED ED SHEERAN
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Guns N' Roses

Θα ηχογραφήσουμε μερικά τραγούδια ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε ένα νέο άλμπουμ σύντομα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο προσεχές διάστημα οι Guns N 'Roses, σύμφωνα με δήλωση του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Richard Fortus.

Μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη του μέλους των G N'R, στην εφημερίδα του Μισούρι, St. Louis Post-Dispatch, ανακοινώνεται η πρόθεση του συγκροτήματος να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ και μάλιστα «σύντομα».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο Fortus: «Ο Slash βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία. Μόλις επιστρέψει θα ηχογραφήσουμε μερικά τραγούδια ελπίζοντας ότι θα μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε ένα νέο άλμπουμ σύντομα. Και ύστερα από αυτό, θα ακολουθήσει μια ακόμα περιοδεία μας».

Ο Slash θα βρεθεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, στο πλαίσιο της περιοδείας του που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ «Living the Dream».

Σύμφωνα με τον Fortus, ένα σινγκλ από τους Guns N' Roses θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο προσεχές μέλλον ως προπομπός για το νέο δισκογραφικό εγχείρημα.

«Τα πράγματα είναι πολύ καλά για το συγκρότημα, ειλικρινά πιστεύω ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από όσο νομίζετε».

Πριν από μερικούς μήνες πάντως, ο Slash είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα μέσα από συνέντευξή του στο περιοδικό Classic Rock λέγοντας: «Πιστεύουμε όλοι ότι είναι εξαιρετική ιδέα. Δεν έχουμε έλλειψη ιδεών, απλά είμαστε όλοι μας τόσο απασχολημένοι με τις περιοδείες μας, ώστε ήταν αδύνατο να βρεθεί χρόνος για να ηχογραφήσουμε νέο άλμπουμ».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker