kiss-logo
Now playingSILENCE DELERIUM
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν με περισσότερη ροκ διάθεση οι Evanescence

Όπως ανακοινώνουν οι Evanescence, μια νέα περιοδεία θα ακολουθήσει στη διάρκεια του έτους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μια δημιουργική περίοδο δυο ετών, κατά την οποία οι Evanescence είχαν επιλέξει να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους με τη συνοδεία ακουστικών οργάνων, το συγκρότημα αποφάσισε να ολοκληρώσει τον κύκλο των εμφανίσεων του.

Η «Synthesis Live» περιοδεία αποδείχτηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για το συγκρότημα να υποστηρίξει την κυκλοφορία του τέταρτου και ομώνυμου στούντιο άλμπουμ. Οι Evanescence εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με συνοδεία ορχήστρας, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα 60 συναυλιών σε πόλεις της Αμερικής, της Ωκεάνιας και της Ευρώπης.

Όπως ανακοινώνουν τώρα οι Evanescence, μια νέα περιοδεία θα ακολουθήσει στη διάρκεια του έτους.

Οι πρώτες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2019, σηματοδοτούν την επιστροφή του συγκροτήματος στον παραδοσιακό ροκ ήχο που γνωρίζουμε, αφού περιλαμβάνουν εμφανίσεις στο περίφημο Rock Fest, το εξίσου δημοφιλές Impact Festival και το Welcome To Rockville του Jacksonville.

Το συγκρότημα της Amy Lee, του Tim McCord, του Will Hunt, του Troy McLawhorn και της Jen Majura, έχει ανακοινώσει τους πρώτους δέκα σταθμούς της νέας περιοδείας, με την προπώληση των εισιτηρίων να ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου.

Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Metal Hammer, η Amy Lee επιβεβαιώνει την απόφαση του συγκροτήματος να επιστρέψει στον πιο σκληρό ήχο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις μουσικές επιρροές της, αναφέρει μερικά από τα άλμπουμ που άλλαξαν τη ζωή της, μεταξύ των οποίων οι δίσκοι των Nine Inch Nails, του Rob Zombie, των Nirvana και των Smashing Pumpkins.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker