kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Μουσική πρωτοχρονιά με διάσημους αστέρες της ποπ

Η Lady Gaga, ο Bruno Mars και η Gwen Stefani είναι μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως φημολογείται, πουθενά στον πλανήτη δεν γιορτάζουν την παραμονή του νέου έτους καλύτερα από την πόλη του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με τις φετινές προβλέψεις, περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι θα βρεθούν στους δρόμους της πόλης, την ώρα της αλλαγής του χρόνου.

Οι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων έχουν ανακοινώσει ότι το εορταστικό show πυροτεχνημάτων θα διαρκέσει οκτώ λεπτά και θα είναι ορατό από κάθε σημείο της πόλης αλλά κυρίως από το Las Vegas Strip, τη γνωστή λεωφόρο του Λας Βέγκας. Η κεντρική λεωφόρος, διασχίζει την πόλη σε μήκος περίπου επτά χιλιομέτρων και συγκεντρώνει τους περισσότερους χώρους διασκέδασης.

Η Lady Gaga, ο Bruno Mars και η Gwen Stefani είναι μεταξύ των διάσημων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν ερμηνεύοντας τα τραγούδια τους για τους τυχερούς επισκέπτες. Η Katy Perry και η Jennifer Lopez ήταν άλλωστε μεταξύ εκείνων που είχαν σταθερές εμφανίσεις στο φημισμένο καζίνο Caesars Palace.

Επιπλέον, 12 γνωστά συγκροτήματα θα παίξουν ζωντανά στην περίφημη Fremont Street, κάτω από μια τεράστια οθόνη, που θα προβάλει σε ζωντανή σύνδεση το show με την πτώση της μεγάλης μπάλας που πραγματοποιείται κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς ακριβώς τα μεσάνυχτα στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η μπάλα είναι ικανή να εμφανίσει μια παλέτα με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα και δισεκατομμύρια σχέδια, που όλα μαζί δημιουργούν ένα θεαματικό καλειδοσκόπιο στην κορυφή της Times Square.

Όπως δηλώνει η Jacqueline Peterson, υπεύθυνη για τη διοργάνωση της βραδιάς: «Το μόνο που μπορεί να συναγωνιστεί το Λας Βέγκας, είναι το Λας Βέγκας την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η πόλη συνεχίζει να εξελίσσεται και ποτέ δεν ξεμένουμε από ιδέες».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, για την ιδιαίτερη μέρα αναμένεται να ταξιδέψουν περισσότεροι από 318.000 επισκέπτες, ενώ οι κρατήσεις δωματίων θα ξεπεράσουν τις 147.000 και τα συνολικά έσοδα θα αγγίξουν το ποσό των 403 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker