kiss-logo
Now playingRIGHT IN THE NIGHT JAM & SPOON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ και ένα μιούζικαλ υπόσχεται η Sia

«Πολλά και ευχάριστα πράγματα πρόκειται να γίνουν»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Επίσημη ενημέρωση σχετικά με τα προσεχή σχέδιά της, παρείχε η Sia στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

H Sia Kate Isobelle Furler, που ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική ως μέλος ενός acid jazz συγκροτήματος στα μέσα της δεκαετίας του '90, έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στη δισκογραφία με πιο πρόσφατη κυκλοφορία της το θεματικό άλμπουμ: « Everyday Is Christmas».

Το 2018 ήταν ένα εξίσου παραγωγικό έτος για την ταλαντούχα τραγουδοποιό, καθώς συμμετείχε σε δυο soundtrack και απόλαυσε τη συνεργασία της με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως είναι η τραγουδίστρια Dolly Parton και η ηθοποιός Natalie Portman.

Το 2016, η τραγουδίστρια και παραγωγός από την Αυστραλία, είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ «This Is Acting» με συνθέσεις που αρχικά προοριζόντουσαν για άλλες διάσημες τραγουδίστριες όπως την Adele, τη Beyoncé και τη Rihanna.

Ένα χρόνο νωρίτερα είχε απασχολήσει τα media όταν για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της εκπομπής Saturday Night Live, είχε συναντήσει τον Donald Trump που ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής. Η Sia είχε μάλιστα δηλώσει ότι ο υποψήφιος τότε για την προεδρία των ΗΠΑ, της είχε ζητήσει να φωτογραφηθούν μαζί, για να εισπράξει την αρνητική της απάντηση.

Για το 2019 πάντως, τα σχέδια της Sia περιλαμβάνουν την κυκλοφορία ενός νέου στούντιο άλμπουμ καθώς και μια μουσική παράσταση.

Στην ερώτηση ενός οπαδού μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η Sia σπεύδει να απαντήσει ως εξής: «Τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσω ένα άλμπουμ και θα παρουσιάσω ένα μιούζικαλ, του οποίου έχω αναλάβει να γράψω τη μουσική και να το σκηνοθετήσω. Πολλά και ευχάριστα πράγματα πρόκειται να γίνουν».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker