kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μια πισίνα χωρίζει τον Robbie Williams από τον Jimmy Page

Ύστερα από δικαστική διαμάχη, ο Williams μπορεί να προχωρήσει στα σχέδιά του, παρά τις αντιρρήσεις του Page...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 2013, ο Robbie Williams αγόρασε μια μονοκατοικία στο δυτικό Λονδίνο, έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου. Ύστερα από την απόκτηση της νέας κατοικίας, ο Άγγλος τραγουδιστής ξεκίνησε να υλοποιεί το σχέδιό του που περιλάμβανε ανακαίνιση του χώρου, με σκοπό μεταξύ άλλων τη δημιουργία ενός γυμναστηρίου και μιας εσωτερικής πισίνας.

Τα σχέδια του πρώην μέλους των Take That όμως δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν καθώς συνάντησαν την αντίθεση του ιδιοκτήτη της οικίας με την οποία συνορεύει.

Ιδιοκτήτης της έτερης μονοκατοικίας, δεν είναι άλλος από τον Jimmy Page, τον διάσημο κιθαρίστα των Led Zeppelin.

Ο Page αγόρασε τη μονοκατοικία που είναι χτισμένη πριν από 300 χρόνια περίπου και έχει σχήμα πύργου, στη δεκαετία του '70 και από τότε φροντίζει να τη συντηρεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η διάσημη έπαυλη, απέχει μόνο 15 μέτρα από την οικία του Robbie Williams. Ο Jimmy Page αντιτάχθηκε στην κατασκευή, υποστηρίζοντας ότι οποιαδήποτε τέτοια εργασία θα έθετε τη δική του κατοικία σε πιθανό κίνδυνο για ζημιά και έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

Ύστερα από πέντε χρόνια δικαστικής διαμάχης, ο Williams κέρδισε την υπόθεση και είναι σύμφωνα με τον νόμο ελεύθερος να προχωρήσει στα σχέδιά του, παρά τις αντιρρήσεις του Page.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Guardian, στο παρελθόν είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον Williams, για παραβίαση των κανονισμών περί θορύβου.

Όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, προϋπόθεση για μπορέσει ο Robert Williams να συνεχίσει με την αναδιαμόρφωση της ιδιοκτησίας του, είναι η συμμόρφωσή του σε κάποιες από τις απαιτήσεις του γείτονα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker