kiss-logo
Now playingSOME SAY NEA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: «Ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες για τις γυναίκες»

Μέσα από μια συνέντευξή της η Dua Lipa στηρίζει τη θέση της υπέρ των γυναικών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την Dua Lipa φιλοξενεί η βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue, στο τεύχος του Ιανουαρίου που θα κυκλοφορεί από τις 7 Δεκεμβρίου.

Η νεαρή τραγουδίστρια κοσμεί με την παρουσία της το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ παρουσιάζει και μια ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της μέσα από τη συνέντευξη που παραχωρεί.

«Οι γυναίκες αξίζουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες». Αυτό υποστηρίζει η Dua Lipa εστιάζοντας στον φεμινισμό και την αυτοπεποίθηση των σύγχρονων γυναικών.

«Νιώθω πολύ σίγουρη για το σώμα μου», συμπληρώνει η τραγουδίστρια που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη βιομηχανία της μουσικής από την ηλικία των 14 ετών.

«Θα υπάρχει πάντα κάτι που δεν σου αρέσει. Αλλά είναι πολύ πιο υγιές το να επικεντρώνεσαι καθημερινά σε δυο πράγματα που σου αρέσουν επάνω σου. Για παράδειγμα, προτιμώ να σκέφτομαι ότι το δέρμα μου φαίνεται υπέροχο, παρά να απασχολώ το μυαλό μου με τη σκέψη ότι έτρωγα ζυμαρικά κάθε βράδυ της εβδομάδας».

Η Lipa δεν δίστασε επίσης να κριτικάρει τον τρόπο με τον οποίο η ιστορία προσπερνά την προσωπική ζωή των γυναικών, ενώ και τα ιστορικά βιβλία έχουν την τάση να υποτιμούν τα κατορθώματα των γυναικών.

Αν και μόλις 23 ετών, η τραγουδίστρια υποσχέθηκε στον εαυτό της όπως δηλώνει, να χρησιμοποιεί την επιρροή της ως καλλιτέχνιδα για να προωθεί τα θέματα ανισότητας κατά των γυναικών και γενικότερα ενδυνάμωσης της νέας γενιάς.

Η Dua Lipa εκφράζει άλλωστε τις απόψεις της και μέσα από την επιτυχία της «New Rules», που στον 92,9 Kiss επιλέγουμε για να απολαμβάνουμε δυνατά!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker